Tvis køkken

Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken
Tvis køkken

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Tvis køkken er snedker håndlavet og af høj dansk kvalitet. Hos Buchhaves Møbelmageri er det erfarne snedkere, som fremstiller dit køkken. Alt er 100 % dansk kvalitet.

Hos Buchhaves Møbelmageri designer og udvikler vi dit nye Tvis køkken fra bunden. Uanset hvilken køkkendrøm du har, kan vi med garanti opfylde den.

Tvis køkken bliver lavet helt fra bunden på vores værksted i Vestjylland og med den samme omhu, som vi har lavet køkkener i til danske hjem siden 1997.

Hos os får du det ingen andre har et helt unikt skræddersyet køkken lige til dig. Hos os er det altid service frem for alt.

Massive trækøkkener. Alt er håndlavet. For kunderne og designet. Brands: Håndlavet snedkerkøkkener og fingersamlet træskuffer.

Tvis køkken efter eget ønske

Skuffer og bakker der glider på softclose skinner, bordhøjde der passer til den enkelte kunde.
Man ser mange hvidmalede køkkener, men er du til et mere farverigt køkken er det også en mulighed.
Man kan sagtens komponere to forskellige farver i samme Tvis køkken.
Et landkøkken som er snedker håndlavet, er generelt et køkken for dem som vil have en fremtids løsning.
Køkkener produceret på vores eget værksted her på gården i Tvis. Et Tvis køkken ad gangen. Ingen standardmål, alt i træ.

Vi kan snedker håndlave næsten alt inden for højskabe, kolonialskabe, skoskabe, overskabe, underskabe, vitrineskabe, køkkenskabe, toiletskabe og meget mere. Desuden har vi flere valg af forskellige fronter og skuffer til køkkenskabe, om det så er i et landkøkken, snedkerkøkken, hvidt køkken, eller gråt køkken, så er det altid dig som kunde der bestemmer, hvordan du gerne vil have det. Køkkenskabene er samlet, når du enten henter eller får dem leveret. Se rundt på vores hjemmeside og se alle de forskellige løsninger inden for køkkener og køkkenskabe, som vi har lavet til mange forskellige kunde. Måske bliver du inspireret til dit nye køkkenskab

Kontakt os gerne på mail: mail@buchhave-mobler.dk eller Tlf.: 97435464