Svensk landkøkken

Svensk landkøkken. I Skandinavien holder vi os ofte inde for samme rammer, men hensyn til de stilrene indretninger. Et svensk landkøkken giver en anden slags ro og passer godt til dig der er mere til det utraditionelle.  

Standardmål er ikke en del af vores verden, idet at vi går til alle opgaver med individuelle såvel som det innovative løsninger.

Vores produkter er udelukkende af træhåndværk. Vi betragter naturen som en af vores vigtigste ressourcer. Vi gør så vidt muligt en stor indsats for naturen. Samtidig med at vores maling er vandbaseret for både kunden og naturens skyld.

Svensk landkøkken

Vi står altid klar til vejlede og rådgive, de første skridt på vejen til at få dannet rammen til drømmekøkkenet. Måske et svensk landkøkken? Vi vægter meget højt finde køkkenløsninger der passer til alle vore kunder. 

Kort sagt, så tager vi hånd om tingene og hjælper kunden med at udarbejde nogle praktiske og ønskede løsninger indenfor både land- og snedkerkøkkener.

                  Svensk landkøkken udefra

Svensk landkøkken

Et svensk landkøkken kendetegnes særligt ved arkitekturen og at farverne er meget kraftige. De forskellige nuancer og kategorier af farver, er meget bredte i det svenske landkøkken. Farvepaletten bliver brugt meget, da det kan være alt fra den meget fine engfarvede grøn, til den meget mættede mørkeblå farve. I dette tilfælde (ovenfor) er det et meget stilrent køkken, men den traditionelle farve hvid.

På billedet her til venstre ses det fine hus udefra, som vi monterede det finde landkøkken i. Dette køkken ovenfor, er monteret i Sverige og da vi havde sat køkkenet op var vi enige om at det ikke var sidste gang. Den charme der var over et svensk landkøkken skal andre også have mulighed for at opleve. Så derfor, hvis det er noget for dig at prøve en lidt anderledes stil, men samtidig er skandinavisk så kontakt os endelig på:     40 95 54 64