Stort snedkerkøkken

Få køkkenglæde i mange år med et nyt køkken fra Buchhaves Møbelmageri. Hos os får du godt tænkte køkkener med et personligt touch og håndlavet i vores eget snedkerværksted. Her forneden ses et stort snedkerkøkken.

Stort snedkerkøkken

Der bruges meget tid i de danske køkkener, det er derfor meget vigtigt, at designet et der er lækkert og hvor funktionaliteten er i højsæde. Alle ønskede parameter skal naturligvis opfyldes.

Mangler du inspiration til dit nye køkken? På denne side ser du et  stort snedkerkøkkener. Du kan se flere eksempler på alle de andre sider vi har, kan du se en oversigt over nogle af de mange forskellige køkkener som vi har håndlavet til kunder igennem tiderne.

Hos Buchhaves Møbelmageri udvikler og designer vi køkkener fra bunden, altid i tæt samarbejde med dig som kunde.

Uanset hvilken køkkendrøm du har, gør vi med glæde et forsøg på at opfylde den. Alt fra stort snedkerkøkken, til de rummelige men også små. Vi kan med garanti opfylde dit ønske om det perfekte drømmekøkken sammen.

Et stort snedkerkøkken i romantik

Køkkener skal designet som et samlingspunkt for hele familien, og kan med de rene linjer være det ultimative valg for familien, der elsker enkelthed. Selvom det er et stort snedkerkøkken, kan selv de mindste detaljer, også med garanti opfyldes.

Stort snedkerkøkken

Dette køkken satte vi op for en ung mand, og som det ses er der mange kvadratmeter at gøre godt med.

Vi specialisere os i at udfører alle detaljer korrekt, selv de helt små. Skuffer og skabe bliver alt sammen tilpasset dine ønske. Netop og fordi vi ingen standard mål har.
Vi sætter stor ære i vores arbejde, og ser altid et godt samarbejde slutter med at begge parter går tilfredse derfra.

Har du nogle eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os enten på mail.: mail@buchhave-mobler.dk eller Tlf.: 97435464