Snedkerkøkken Vejle

Snedkerkøkken Vejle i herskabelig klasse

Snedkerkøkken Vejle. Dette snedkerkøkken er lavet efter kundens ønsker og ideer. Det skulle passe både til Herren og Fruen i huset, Det gamle køkken var oprindelig i et andet rum i huset, men det var alt for lille og trang, derfor besluttede de at lægge to rum sammen så de kunne få et meget større køkken.

På billederne kan I se resultatet, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der var godt 298 til loft, så for ikke at få nogle støvsamler over de høje skabe, så går det hele op mod loftet, det giver et meget herskabelig udtryk. Der er udsuger bag de to høje låger over kogepladen. Selve vitrineskabene er lavet med rigtige sprosser, og ikke snyd men blot et stykke glas. Det har taget sin tid for os at lave de 32 små enkelte rum, men det er blevet rigtig flot og passer så godt til dette snedkerkøkken.

I høj skabene er der blandt andet en indbygnings køleskab, indbygget ovne, Over ovnene var der plads til en række små skuffer, de sidder lidt højt, men vi blev enige om at det var en sjovere detalje, end blot en blind plade.

Kunden ønskede at det skulle være skuffer frem for låger, fordi de syntes at det passede så godt til den stil af snedkerkøkken som de ønskede. Selve skuffefronter og låge fronter, er med fræsede fyldninger, og naturligvis er skufferne med softclose. Skuffen under vaskeskabet er med push to open. I kan se denne lille film om hvordan det virker. Ved at klikke her

Køkkenet er malet i RAL 9010 farve, da den skulle passe til resten af huset. Men også fordi farven passer så godt sammen med både gulvet og bordpladen.

Kunden har selv hentet og monteret sit snedkerkøkken, men jeg var altid behjælpelig med gode råd hvis de skulle støde på nogle problemer.