Snedkerkøkken Rungsted

Snedkerkøkken Rungsted.

Det herskabelige køkken

I snedkerkøkken Rungsted, blev er ikke kun lavet køkken. ned der var også garderober, kontor og bademøbler.

Ren og skær luksus for pengene med et snedkerkøkken Rungsted

Snedkerkøkkener er indbegrebet af luksus, når det kommer til køkkener. Hvis du har budgettet til det, er det helt sikkert det værd at vælge et snedkerkøkken. Ikke alene får du et designerkøkken, der er skræddersyet efter din egen smag, men også et køkken, der er bygget med materialer af høj kvalitet, der med sikkerhed vil holde meget længere end de traditionelle køkkener, normalt gør.

Hvis du er på udkig efter et køkken i topkvalitet, der kan holde til tidens tand, er et snedkerkøkken det rette valg. Tag kontakt til køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave, hvis du ønsker at få en dialog om hvordan dit snedkerkøkken kan blive, efter de ideer og ønsker, som du måtte have.

Alle vores køkkener er snedker køkkener. Vi har bare delt det lidt op så det er lidt letter at finde rundt i. Dem vi kalder snedkerkøkkener, er alle med ind pålignende låger og skuffer. Så de flugter med korpus. Der er så 2 mm luft hele vejen rundt, mellem låge/skuffe og forkant. Dem vi kalder for landkøkkener, er alle med ude pålignende låger og skuffer, her går de 6 mm uden på korpus og er alle med synlige gammeldags hængsler. Alle er dog rammekøkkener, det vil sige at korpus er bygget op med en bred ramme så der er mellemrum mellem lågerne, eller skufferne.