Snedkerkøkken Hedensted

Snedkerkøkken Hedensted. Håndlavet efter kundens ønsker

Snedkerkøkken Hedensted. Det gamle køkken var i et rum mod Nord og meget mørk, da der ikke ko meget lys ind, da der også var nogle høje træer, som kunden ikke ønskede at fælde.

Derfor traf de dette valg, at de ville lave køkkenet i den oprindelig spisestue, som vendte ud mod vest, hvor solen var på det meste af dagen.

På billederne kan i se resultatet, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der var godt 290 til loft, så for ikke at få nogle støvsamler over høj skabene og vitrinen, så går det hele op mod loftet.

Lågerne i vitrineskabet er med rigtige sprosser, det vil sige at der er et stykke glas for hver lille opdeling. Så den har 40 små stykker glas. Det giver et helt herskabelig udtryk, især når man åbner lågerne, og ser det arbejde der er lagt i hver låge.

I højskabet ved siden af vitrineskabet er der et integreret køleskab, dejlig tæt på selve køkkenet.

Bag lågerne i underskabet er der 2 indvendige softclose, skuffer, som er langt mere praktisk end hylder, da det giver en meget stor overblik hvad man egentlig har i sine skabe, når skuffen er trukket ud.

For at få et udtryk som både var charmerende, men også meget praktisk, blev der snedker fremstillet en skuffe over hver låge.

De fire små skuffer, blev lavet, både fordi kunden ønskede det, men også for at slutte af med at alle låger var lige store.

I høj skabene for sig selv, på endevægen, blev der plads til integreret fryser, samt ovn. Der er lavet en form for hjørneskab, eller skråskab, for enden, for ikke at få fornemmelsen af at man gik ind i en meget høj og bred side. Med der er skam plads til lidt mere end man lige skulle tro i sådan et skab.

Buchhaves Møbelmageri køkkenkonsulent. Lisbeth Buchhave, hjælper dig meget gerne hvis du skulle have brug for rådgivning, med dit nye snedkerkøkken.

For mig er det altid spændende med nye opgaver, om de er små eller store, betyder ikke noget.

Ud fra fores samtale, hvor i har fortalt om jeres ønsker, tegner jeg så et forslag til jer, som i så i ro og mag kan studerer.

Hvis i så ønsker det så laver vi senere et tilbud på snedkerkøkkenet. -Videre i processen kommer vi ud og måler op.

Send mig endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.