Snedkerkøkken Gilleleje

Snedkerkøkken Gilleleje. Håndlavet med spændende detaljer

Ikke alle snedkerkøkkener er en. se denne spændende snedker køkken, med reol under trappen.

Den her kalder vi snedkerkøkken Gilleleje. Den er med shaker låger, men med glatte skuffefronter. Der var plads til både integreret køl og frys, samt to ovne under trappen. På den anden side lavede vi en reol, som er meget tilpasset, efter forholdene.

Kunden stod selv for bordpladen som er i Travatin. Emhætteskjuleren er lavet efter kundens spefikke ønsker.

Snedkerkøkken Gilleleje er malet i RAL 9035, for at holde den lys, men også fordi farven passer godt både til gulv og væggene.

Alle vores snedkerkøkkener, er forramme køkkener, og lavet i træ, ligesom dette snedkerkøkken Gilleleje. For et køkken i træ er nu noget ganske særlig.

Som i kan se i dette snedkerkøkken, findes nok ikke den finesse eller udskæring, som vi ikke kan klare. Det var en meget spændende opgave at løse, med at få det integreret under trappen. Vi hjælper også meget gerne dig, med at finde frem til den helt rigtige snedkerkøkken, meget afhænger af rummet køkkenet skal være i, da to huse sjældent er helt ens..

Jeg kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, da det ofte kan være fristende at gå total amok i nostalgien, men det gælder om at dosere detaljerne med lidt omhu. Hvis man har for mange krummelurer besværliggør rengøringen, og du skal ikke mindst kunne holde ud at se på dit køkken i mange år.

Vi har også håndlavede snedkerkøkkener, i den mere strømlinede afdeling, som der for eksempel er i nogle af de køkkener du kan se på nogle af vores andre sider.

Vi har lavet rigtig mange spændende snedkerkøkkener til vores kunder igennem årene.

Snedkerkøkken Gilleleje
I et køkken handler stort set alt om funktionalitet, og derfor skal der også være mere og byde på end øjet lige kan se. Alle vores køkkenløsninger i træ er lavet i egen produktion og skabes ud fra netop dine behov og ønsker. Vi har ingen standardløsninger, men tilpasser vores køkkenløsninger efter dine ideér og med vores ekspertise.

Send mig endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.