Snedkerkøkken Gentofte

Snedkerkøkken Gentofte helt efter kundens ønsker


Snedkerkøkken Gentofte er efter kundens ønsker

Dansk snedkerkøkken Gentofte. Mangler du inspiration til dit nye køkken?  Så se denne snedkerkøkken, intet er overladt til tilfældigheder.

Dette snedkerkøkken er lavet med det vi kalder rammekøkken. Der er 4cm. Forramme mellem hver låge.

Stigen er håndlavet i Egetræ i dette snedkerkøkken Gentofte. Det gør det nemt at nå de høje låger over, højskabene.

Kunden stod selv for indkøb af Gaggenau hvidevarer.


Få et snedkerkøkken Gentofte

Snedkerkøkken Gentofte. Dette snedkerkøkken er lavet efter kundens ønsker og ideer. Det skulle passe både til Herren og Fruen i huset, men der skulle også være plads til børnene i spisestuen lige ved siden af køkkenet.

Derfor traf de dette valg, som vi synes er blevet virkelig godt.

På billederne kan I se resultatet, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der var godt 295 til loft, så for ikke at få nogle støvsamler over de høje skabe, så går det hele op mod loftet, det giver et meget herskabelig udtryk. Med da det var lidt for svært at nå skabene helt foroven, blev der lavet en egetræsstige, som glider i en stålrør, mellem de nedre og ovre skabe.

I høj skabene er der blandt andet en integreret køleskab, indbygget ovne, og helt for neden i de to dobbelt låger er der blevet lavet en kaffeskab. Hvor der er plads til kaffemaskinen, men også øvrige køkkenudstyr, som ikke lige skal stå fremme på køkkenbordet.

Kunden ønskede at det skulle være skuffer frem for låger, men ønskede stadig at det gerne måtte være store skuffer, som lignede låger. Bag de høje skuffer er der så en høj skuffe for neden, samt en knap så høj indvendig skuffe lige over. Foroven er der så en smal skuffe som passer perfekt til bestik eller hvad man nu gerne vil have tæt på hånden. Skuffer og låger er i det man kalder shaker stilen.

For enden af snedkerkøkkenet blev der plads til en skuffekøleskab, da de mente at det ville være dejlig med det, så tæt på spisestuen.

På den anden side af skuffeøen er der så lavet en form for bardisk, så gæsterne lige kan stå der og følge med i hvad der bliver kreeret i selve køkkenet.

Køkkenet er malet i RAL 9010 farve, da den skulle passe til resten af huset. Men også fordi farven passer så godt sammen med både gulvet og bordpladen.

Kunden har selv hentet og monteret sit snedkerkøkken, men jeg var altid behjælpelig med gode råd hvis de skulle støde på nogle problemer.