Snedkerkøkken Aalborg

Snedkerkøkken Aalborg. Snedker håndlavet efter kundens ønsker

Snedkerkøkken Aalborg. Dette snedkerkøkken er lavet efter kundens ønsker og ideer. Oprindelig var det slet ikke meningen at den skulle have vitrineskabe, der hvor den er, Her mener jeg den med glas og de små skuffer under. Og da slet ikke trukket tilbage som det er blevet. Men vi blev hurtig ret enige om at det blev alt for lukket at se på.

Derfor traf de dette valg, som vi synes er blevet virkelig godt.

På billederne kan i se resultatet, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der var godt 280 til loft, så for ikke at få nogle støvsamler over de høje skabe, så går det hele op mod loftet, det giver et meget herskabelig udseddende.

I høj skabene er der blandt andet en integreret køleskab, en indbygget ovn, og i lågen lige oven ovnen, kan der så være plads til en mikroovn.

Kunden ønskede at det skulle være skuffer frem for låger, da man så kun skal gøre en bevægelse, når man skal have det man skal bruge. Dog er vaskeskabet og opvaskemaskinen låger, men det giver også et rolig afbræk, mellem skufferne. Skuffer og låger er i det man kalder shaker stilen.

I kogeøen er der en kogeplade med en emhætte med recirkulation, det bevirker dog at den øverste skuffe er blændet af, da kogepladen stikker lidt dybere end en almindelig kogeplade gør.

På den anden side af øen er der lavet åbne hylder, for at den ikke måtte blive for tung at se på.

Selve køkkenet er malet i en blålig tonet farve, da den skulle passe til resten af huset. Men også fordi farven passer så godt sammen med både gulvet og bordpladen.

Kunden har selv hentet og monteret sit snedkerkøkken, men jeg var altid behjælpelig med gode råd hvis han skulle støde på nogle problemer.

Buchhaves Møbelmageri køkkenkonsulent. Lisbeth Buchhave, hjælper dig meget gerne hvis du skulle have brug for rådgivning, med dit nye snedkerkøkken.

For mig er det altid spændende med nye opgaver, om de er små eller store, betyder ikke noget.

Ud fra fores samtale, hvor i har fortalt om jeres ønsker, tegner jeg så et forslag til jer, som i så i ro og mag kan studerer.

Hvis i så ønsker det så laver vi senere et tilbud på snedkerkøkkenet. -Videre i processen kommer vi ud og måler op.

Send mig endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.