Snedkerkøkken

Snedkerkøkkener variere meget i udsende men en ting er dog fælles, køkkenet sætter tone og stemning for resten af huset.

  • For-rammer: Alle vores snedkerkøkkener har for-ramme, men foretrækker man at skjule rammen, kan det gøres ved at lade låger og skuffeforkanter dækker den.

  • Soklen Langt de fleste vælger en tilbagetrukket sokkel, på engelsk kaldes det Kicktoe, altså spark t som forklare sig selv. Men man kan også vælge den mere markante udvendige sokkel.

  • Skuffer: Vores standart træskuffe er i hvidbøg, som er lys i farven. Man kan vælge i andre træsorter så som eg eller ask. de har dog en tillægspris. Der kan også tilkøbes Skuffe-indeling, de kan fås i 8 forskellige designs.

  • Farver: Vores standart farve er den hvide RAL9010, som også ses på en stor del af billederne her på siden.  Man kan dog vælge lige den farve man ønsker, så som fra det populære farvekort: Farrow & Ball Her er der også tale om en tillægspris for alternative farver ud over RAL 9010.

  • Greb: Vi har vores standard, hvilket er en porcelænknob. Du er naturligvis altid velkommen til at vælge at købe dine egne greb eller bestille greb igennem os, hvis vi har adgang til det ønskede.

  • Bordplade: Vores værksted arbejder kun i træ, derfor laver vi også kun træbordplader. Vi anbefaler at man først får taget mål til bordpladen efter at køkkenet er færdigmonteret.

  • Emhætte-skjuler. Ønsker du at skjule din emhætte kan vi også laver det, skal den være lige, skrå eller måske skal det være et skab, udsugeren er gemt i. Vi skal dog have udsugeren tilsendt så vi kan få den tilpasset til emhætte-skjuleren.

Se nogle af de mange snedkerkøkkener.

Snedkerkøkken Vejle
Snedkerkøkken Frederiksberg
Snedkerkøkken Haderslev

Kvalitetskøkkener til fornuftige priser

Snedkerkøkken Vejle
Snedkerkøkken Hedensted
Snedkerkøkken KBH

Tre snedkerkøkkener i grålige farver

Snedkerkøkken Tårbæk
køkken
Snedkerkøkken Åbyhøj
Køkken
Snedkerkøkken med glatte låger

Lange snedkerkøkkener

kvalitetskøkken
Kvalitetskøkken Klampenborg
Snedkerkøkken Lemvig
Snedkerkøkken Hellerup

Ikke alle snedkerkøkkener er ens.

Snedker højskabe i RAL 9002
snedkerkøkkener
Snedker højskabe i RAL 7035
Snedker højskabe i RAL 6021

Danskerne vil have kvalitetskøkkener.

I dag er danskproducerede køkkener kendetegnet ved det solide håndværk og unikke design.

Leder du efter et kvalitetskøkken med masser af spændende indretnings muligheder, så se vores køkkener som er snedker håndlavet til den enkelte kunde.

Vores speciale er at skabe personligt tilpassede miljøer, som vi udformer i tæt samarbejde med kunden

Gennemførte detaljer, lækre materialer og lang holdbarhed er nogle af fordelene ved et kvalitetskøkken.

Et nyt køkken behøver ikke at koste en formue. Hos Buchhaves Møbelmager mener vi det helt bogstaveligt, når vi siger, at selv vores billigste løsninger er i god kvalitet.

Jysk kvalitetskøkken. Her hos Buchhaves Møbelmageri snedker håndlaver vi udelukkende nogle af markedets absolut bedste kvalitetskøkkener.

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet.

Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde vi laver, i de produkter vi leverer og i dialogen med kunden.