Snedkerkøkken KBH

Snedkerkøkken KBH

Snedkerkøkken KBHSnedkerkøkken KBHSnedkerkøkken KBH

Hos Buchhaves Møbelmageri I/S håndlaver vi snedkerkøkkener som er tilpasset jeres behov og på specialmål, så det passer netop til jer og jeres rum.

Der findes rigtig mange muligheder. Vi har god erfaring med at tilpasse vores løsninger, så i får netop det snedkerkøkken som i drømmer om..

Vi står selv for opmåling af rummet, så jeres snedkerkøkken kbh passer ind, hvad end det er den mindre lejlighed, herreskabslejligheden eller villaen.

Hos os skaber vi mere end bare et snedkerkøkken. Vi skaber et sted i hjemmet, hvor man gerne vil opholde sig.

Snedkerkøkken kbh bliver produceret i hånden på vores snedkerværksted i Tvis. Vi har dygtige snedkere som glæder sig hver dag til at tage fat på nye opgaver.

Vi er opmærksomme på, at jeres, nye drømme snedkerkøkken ikke bare skal se godt ud. Det skal også være funktionelt og af en kvalitet, der sikrer mange års brug og holdbarhed.
Når vi sammen med jer designer et køkken, så sørger vi for, at det kommer til at afspejle jeres personlige stil – så jeres snedkerkøkken passer sammen med resten af hjemmet. Vi sørger for at følge leveringen af vores snedkerkøkken helt til dørs. Vi står selv for opmåling, da det altid er vores ansvar at køkkenet nu passer til rummet.
Vi elsker at arbejde i træ. For når vi arbejder med træ, synes vi, at det er smukt, og man kan se, at træ er træ.

Valget af materialer lægger vi stor vægt på, når vi sammen skal skabe et snedkerkøkken kbh. Vi bruger ikke mdf eller spånplader til vores køkkenkunder.