Snedkerkøkken Åbyhøj

Snedkerkøkken Åbyhøj i dejlig mørk farve fra Akzo Nobel.

snedkerkøkken Åbyhøj
snedkerkøkken Åbyhøj
snedkerkøkken Åbyhøj
snedkerkøkken Åbyhøj

                                  Se snedkerkøkken Åbyhøj og alle vores andre køkkener på Snedkerkøkkener eller Landkøkkener

 Alle vores køkkener har for-ramme. Et traditionel køkken har skjule rammen, fordi låger og skuffeforkanter dækker den.

Soklen. Langt de fleste vælger en tilbagetrukket sokkel, på engelsk kaldes det Kicktoe, altså spark t som forklare sig selv. Men man kan også vælge den udvendige sokkel, som giver et helt anden udtryk. 

Skuffer: Vores standart træskuffe er i hvidbøg, som er lys i farven. Man kan vælge i andre træsorter så som eg eller ask. De har dog en tillægspris. Der kan også tilkøbes Skuffe-indeling, de kan fås i 4 forskellige designs. 

Farver: Vi har 17 forskellige farver at vælge imellem.  Man kan dog vælge lige den farve man ønsker, så som fra det populære farvekort: Farrow & Ball. Der vi dog være en tillægspris for alternative farver ud over vores standart farver.      

Greb: Vi har vores standard, hvilket er en porcelæn knop. Du er naturligvis altid velkommen til at købe dine egne greb til dit køkken.

Bordplade: Vores værksted arbejder kun i træ, derfor laver vi også kun træbordplader.  Vores træ bordplader får vi  fra Daqua  i hele gennemgående stave og Riisfort i kortstave. Hvorefter vi så saver dem til efter mål.