Slagbænke

Snedker håndlavede slagbænke

Buchhaves Møbelmageri kan snedker håndlave slagbænke i rene liner eller med flotte udskæringer. Og  i forskellige farver og størrelser.
Slagbænke kan være meget anvendelige ved spisebordet, hvor der er god opbevaringsplads under låget til eventuelt puder og tæpper, eller hvad der lige skal gemmes lidt væk.

Slagbænke
Slagbænk
Slagbænke
Slagbænk
Slagbænke
Slagbænk
Slagbænke
Slagbænk
Slagbænke
Slagbænk

Slagbænke efter mål og ønske

I sommerhuset, hvor pladsen ofte er lille, ville en slagbænk måske også være en rigtig hyggelig detalje til indretningen. Samtidig med at der er opbevaringsplads i bænken.
Alle bænke bliver fremstillet på ønsker og mål, så bænken passer til dig og dit hjem.
Alle bænke kan fås med en top, som er et vippelåg, hvor der er et stort rum til opbevaring. Bænken kan eventuelt opdeles i flere rum, du kan få det akkurat som du ønsker det,
Den kan også bygges sammen med skabe, radiatorskjuler eller lignende. Det er også muligt at bestille den med skuffer i stedet for vippelåg.
Bænkene kan også fremstilles således, at der er plads til fodlisten og vi kan også udskære til eventuelle kontakter/stik i væggen.
Du kan også vælge om slagbænken skal have høj eller lav ryg eller måske laves helt uden ryg.

Hjørneslagbænke

Slagbænke
Hjørneslagbænk
Slagbænke
Slagbænk
møbler
Hjørneslagbænk
Slagbænke
Slagbænke

Har du et hjørne i huset, som du meget gerne vil have udnyttet med en bænk, så kunne vores  bænke måske laves så det lige passe til dit hjem?
Slagbænke, hjørneslagbænke eller almindelig bænke fra Buchhaves Møbelmageri.
Uanset om din slagbænk skal bruges i køkkenet, spisestuen, entréen eller sommerhuset,  så laver vi gerne et uforpligtende tilbud.
Vi kan eventuelt også tilbyde levering og montering, dog indenfor Danmarks grænser.

Indbygningsbænke

Det kan forekomme ved større projekter, at vi opmåler i kundernes hjem før påbegyndelse, for at opnå bedst mulige resultat.
Da vi selv producere  alle vores køkkener og møbler efterhånden som de bliver bestilt, kan man forvent travlhed i visse perioder.
Buchhaves Møbelmageri kan håndlave bænke i en tidløs stil, som du ønsker.
Alt bliver fremstillet på dine ønsker og mål, så møblet bliver unikt i dit hjem.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Slagbænke
Slagbænk
Slagbænke
Slagbænk