Showroom

Showroom på Frederiksberg

Oplev vores snedkermøbler i vores nye showroom på Frederiksberg C

Ønsker du at opleve snedkermøbler fra Buchhaves Møbelmageri helt tæt på, kan du nu besøge vores showroom på H C Ørsteds Vej 10 C. Den har døgnåbnet, så du kan altid komme når det passer dig bedst.

Du kan få en enegangs kode på flere måder. Du kan udfylde formularen herunder, så får du en kode på sms. På den måde kan du komme ind lige når det passer dig.

Hvis du står uden foran showroomet, så kan du ringe til fastnet nr. 97435464 eller mobil 40955464 og jeg vil så låse op for dig.

showroom
Showroom Frederiksberg
Showroom Frederiksberg
showroom
Showroom Frederiksberg

Hos Buchhaves Møbelmageri tror vi på, at godt håndværk skal opleves, og i vores showroom kan du i ro og mag se eksempler på hvad vi kan lave, her kan du se hvilken kvalitet vi bruger og hvordan det færdig resultat er. Det er ment som en slags appetitvækker, som kun er ment som evt. forslag.

Forelsker du dig i nogle af vores snedkermøbler, eller snedkerkøkkener, kan du blot kontakte os. Vi står klar til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

I kan også besøge os på vores værksted i Tvis i Vestjylland, hvor I blandt andet kan se, hvordan snedkerværkstedet og arbejdet ser ud – lige fra savrummet til monteringen af møblerne.

tvis køkkener
Værksted i Tvis
showroom
Værksted i Tvis
showroom
Værksted i Tvis

På billederne ovenover kan i se hvordan vi håndlaver alt fra bunden. Hver kunde en for en, bliver hånd snedkereret på vores værksted i Tvis

Vi viser også gerne vores eget køkken frem hjemme hos os selv, så I kan se et køkken fra Buchhaves Møbelmageri i brug.

tvis køkken
Vores køkken i Tvis
Shovroom
Vores køkken i Tvis
Tvis køkkener
Vores køkken i Tvis
Kontakt os enten på mail.:mail@buchhave-mobler.dk eller Fastnet telefon 97435464