Shaker køkken

Shaker køkken. Efter kundens spefikke ønsker

Få det personlige shaker køkken

Dette shaker køkken er snedker håndlavet i tæt samarbejde med kunden.

Hvad end du har en klar idé om, hvordan dit shakerkøkken ser ud og hvilke behov det skal opfylde, eller om du blot har en fornemmelse af den stemning, det skal bringe til dit hjem, så kan vi hjælpe.

Buchhaves Møbelmageri Køkkenkonsulent er speciale at skabe personlige køkkener, der imødekommer de forventninger og ønsker, du har til dit nye shaker køkken.

 

Shakerkøkken er en både klassisk og stilren vej at gå, når det gælder snedkerkøkken – men mest af alt, så er det et designvalg, der fortæller noget om vigtigheden af netop dette rum. Køkkenet er for langt de fleste netop hjemmets hjerte, og det lever shakerkøkkenet som dette virkelig op til.

Her er der varme, hyggelig stemning og et strejf af romantisk nostalgi.
Men hvad er det så, der gør køkkenet til en tidløs klassiker, som kan rumme enhver familie, tænker du måske?
Køkkenet inviterer med sit både rustikke og autentiske udtryk indenfor i varmen og bliver hurtigt familiens samlingspunkt. Et køkken i den landlige, romantiske stil giver sjæl til huset og danner samtidig en rolig ramme om en hektisk hverdag.

Shaker køkken er fremstillet i Poppelplader og Fyr, Som også let at reparere, hvis uheldet skulle være ude. 

skuffer og bakker er lavet i massiv træ, med softclose: korpusserne bliver håndsprøjtet.

Det er vores fornemste opgave at forstå hverdagens rutiner og behov, for bedst mulig at kunne rådgive dig og designe lige det køkken, som du og din familie bliver tilfreds med.

For at nå frem til den bedste køkkenløsning, lytter vi først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. Du og din familie bliver tilfreds med.Det er detaljerne der gør den store forskel og afspejler kvaliteten.


 

Vil du se mere, så se de andre sider

på buchhaves møbelmageri

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så vil køkken konsulent Lisbeth Buchhave meget gerne hjælpe dig, hun kan hjælpe dig helt i mål.

Du forpligter dig ikke til, at købe det køkkendesign, som hun præsenterer for dig.

Arkitektkøkken, designerkøkken, snedkerkøkken – kært barn har mange navne. Vi laver køkkener efter dine ønsker — helt fra bunden.


Send os endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.