Rustikt Landkøkken

Rustikt landkøkken. Efter kundens spefikke ønsker

Få det personlige drømme Landkøkken

Dette håndlavet rustikke landkøkken. Blev snedker bygget af Buchhaves Møbelmageri, i tæt samarbejde med kundens ønsker.

I det rustikke køkken får du mulighed for at skrive en historie.
Køkkenet skal lægge rum til mange ting: Det gode måltid, samværet, gode snakke og ikke mindst skal det spille sammen med resten af boligen og dens indretning.

Køkkenet skal bruges, og det må gerne signalere, at det bliver brugt. Med rustikke detaljer kan du klæde dit køkken på til godt hverdagsbrug uden at gå på kompromis med æstetikken. Ikke alt behøver at være hvidt, hvidt, hvidt. Køkkenet kan også være råt og cool med åben opbevaringsplads og gennemført udvalgte materialer, som kan tåle og holde til at være familiens hjerterum.

 

Smukke køkkener i hvid højglans har vi alle været vilde med på et eller andet tidspunkt, og dyre granitplader og guldvandhaner er enormt flot, hvis man gerne vil give køkkenet et eksklusivt og stilet look. Nogle gange skal man dog ikke være bleg for at bevæge sig væk fra det, som umiddelbart virker som den åbenlyse løsning. Gå efter rå murstensvægge og indret med store og rå køkkenborde med masser af plads og tilgængelighed. Vi har her fundet de smukkeste rå køkkener, som kan give dig inspiration til indretningen af dit næste køkkenrum.


 

Vil du se mere, så se de andre sider

på buchhaves møbelmageri

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så vil køkken konsulent Lisbeth Buchhave meget gerne hjælpe dig, hun kan hjælpe dig helt i mål.

Du forpligter dig ikke til, at købe det køkkendesign, som hun præsenterer for dig.

Arkitektkøkken, designerkøkken, snedkerkøkken – kært barn har mange navne. Vi laver køkkener efter dine ønsker — helt fra bunden.


Send os endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.