Rustikke køkken

Rustikke køkken, forbinder mange med rå, mørke, enkle og solide materialer, der kan give giver et maskulint udseende, som kan være både moderne og hyggelig på samme tid. Det rustikke køkken, kan passe til rigtig mange boliger.

Hos Buchhaves Møbelmageri, kan vi lave det rustikke køkken, lige som du kunne ønsker det.

Dette køkken er af den mere romantiske rustikke type.

Med mønster i lågerne giver det et andet udtryk. som nogen måske forbinder med et rustikt køkken.

Hvis man er til det lidt mere enkelte, så prøv at se nogle af de andre køkkener, som vi har lavet.

rustikt køkken

Rustikke køkkener fra Buchhaves Møbelmageri

I dette dette køkken, har vi lavet en liste rundt om alle de glatte skuffe fronter, for at lave et rustikt køkken. Grebene i sig selv giver også et lidt råt, men dog stadig romantisk udtryk.

Bordpladen er en 4 cm tyk Valnød bordplade, i hele gennemgående stave. Vi har limet en fast hulkel bag på, for at få en tæt afslutning op af væggen.

Vask og armatur i dette rustikke køkken, har kunden købt hos Lemerand i Hellerup.
Der kan nemt laves sammenkoblinger af forskellige materialer, og vi står og gerne klar med en rådgivning og vejledning.

Dette rustikke køkken er et rammekøkken med fine detaljer. Alle skuffer i køkkenet har fingersamlinger i hjørner og greb. Alt efter hvor stort ens køkken er, og hvilken type låge man vælger, er prisen.

Buchhaves Møbelmageri består af et lille team dygtige snedkere. Her ser vi en store ære i vores håndværk. Alt hos os er håndlavet, ned til mindste detalje. Alle vores køkkener er håndlavet i massivt træ, hvilket er med til at garantere vedligeholdesen.

Alle vores køkkener og møbler bygges op helt fra bunden. Vi har derfor ingen standardmål, så vi kan derfor sammen udvikle dit ønske om det rustikke køkken.

Buchhaves Møbelmageri tager dig igennem hele processen for at skabe dit helt eget drømmekøkken eller møbel.

Et køkken eller møbel, fra Buchhaves Møbelmageri, vil leve i rigtig mange år fremover. Især på den måde vi laver det, men også på grund af de materialer vi bruger.

Kontakt os enten på mail.:mail@buchhave-mobler.dk eller  telefon  40955464