Romantisk Landkøkken

Romantisk landkøkken. Efter kundens spefikke ønsker

Få det personlige drømme Landkøkken

Dette håndlavet romantisk landkøkken. Blev snedker bygget af Buchhaves Møbelmageri, i tæt samarbejde med kundens ønsker.

Da vi gik i gang med at realisere vores køkkendrømme, startede vi som så mange andre, processen med at besøge utallige køkkenudstillinger. Vi nåede også at få tegnet et par køkkenforslag fik pris og tegninger, men hver gang sad vi tilbage uden at få den helt rigtige mavefornemmelse.

Vi manglede charmen, sjælen og muligheden for den individuelle løsning, og så var vi skuffede over kvaliteten set i forhold til prisen.

Da vi så endelig fandt Buchhaves Møbelmageri på nettet – så var vores første tanke at det nok var alt for dyrt, selvom vi med det samme fornemmede, at det var lige præcis det vi ledte efter.

Her kunne vi få vores drømme om et unikt kvalitetskøkken i massivt træ opfyldt. Lavet efter gamle håndværksmæssige traditioner og med sjæl, der var skræddersyet til vores gamle hus.

Med devisen om ” alt at vinde intet at tabe ” blev det hurtig besluttet at ringe til Buchhaves Møbelmageri. Det var Lisbeth Buchhave der tog telefonen og ganske kort inde i samtalen, der foregik på klingende Vestjysk, undre man sig over, at det er første gang man taler med hende, for det føles som om, man har kendt hende i årevis – og sådan bliver det, for når man køber et køkken her – så lærer man også familien at kende.

Og prisen den er bestemt fornuftig. Og køkkenet er meget mere end pengene værd.

At købe et nyt køkken, er for mange noget man kun gør en gang i livet. Derfor er det også utrolig vigtigt at man vælger rigtigt – første gang.

Med Buchhaves Møbelmageri er man sikker på at få lige præcis det man drømmer om – deres engagement, erfaring og mange ideer gør drømme til virkelighed, og så får man samtidig et køkken der varer hele livet – og som kan leve videre i flere generationer uden at tiden vokser fra den.

 

Vil du se mere, så se de andre sider

på buchhaves møbelmageri

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så vil køkken konsulent Lisbeth Buchhave meget gerne hjælpe dig, hun kan hjælpe dig helt i mål.

Du forpligter dig ikke til, at købe det køkkendesign, som hun præsenterer for dig.

Arkitektkøkken, designerkøkken, snedkerkøkken – kært barn har mange navne. Vi laver køkkener efter dine ønsker — helt fra bunden.


Send os endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.