Retro køkken

Retro køkken. Køkkenet hvor du får en masse gamle minder fundet frem. Her bliver du trukket tilbage til dengang bedstemor lavede mad. Det gør blandt andet at de mange hyggelige stunder der foregik i køkkenet, kan få sjæl igen. Vi fokusere meget på at lave det køkken, som du drømmer om.

retro køkken
retro køkken

Et landkøkken som er snedker håndlavet, er generelt et køkken for dem som vil have en fremtids løsning. Køkkenerne produceret på vores eget værksted her på gården i Tvis. Ét køkken ad gangen. Ingen standardmål, alt i træ.

Derfor er køkkenet stadig 100% funktions- og materialevenligt.

Vores køkkener er skabt med hænderne, hovedet og især med hjertet, af vores dygtige snedkere, de nyder hvert enkelt køkken de bygger.

Landkøkkenet bærer kundens navn, i hele processen, fra start til slut. Det gør at så bliver køkkenerne meget mere personlige, end bare et nummer. Derved kommer hvert enkelt landkøkken til at ud strømmer med personlighed, liv, varme og charme.

På disse billeder ser du vores udgave af et retro køkken. Der er glatte fronter på alle skabe, og på alle skuffer. Håndtagene er sølv, hvilket gør at vi holder os lidt mere simpel og minimalistisk. Den grå farve træder også igennem, og afspejler det her retro-look.

retro køkken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.