Landkøkken

landkøkken Efter kundens spefikke ønsker

Få det personlige landkøkken, så det passer til dig.

Lankøkken Vinderup. her kan man virkelig se hvilken forskel der er blevet efter at de to rum blev lagt sammen.

 

Dette landkøkken er lavet i samarbejde med kunden, som havde mange ønsker og ideer. Det skulle være noget helt andet end det oprindelige køkken da, både spisestuen og køkkenet egentlig var alt for mørke. Vi besluttede de at lægge to rum sammen så de kunne få et meget lysere køkken.

På billederne kan I se den kæmpe forandring, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der var kun 212 til loftet, og meget skævt, som det jo som regel er i gamle huse. I dette gamle hus var der en forskel på godt 22 cm, fordelt over de 3 meter hvor høj skabene er. Vi lavede alle låger en anelse skrå i toppen så man ikke lige ved første øjekast kunne se den markante højde forskel på høj skabene. Men også de synlige bjælker gør en markant fordel, da de er med til at den store forskel ikke ses så tydelig.

I høj skabene er der blandt andet lavet to madskabe, på den måde var det dejlig at kunne få både kaffemaskinen og brødristeren gemt væk bag et par låger. De er lavet med sensorspot lys, så lyset tænder når lågerne åbnes ind til rummet.

Kunden ønskede at det skulle være et landkøkken med masser af charme, og meget gerne en strejf af romantik i selve køkkenets udtryk. Derfor er lågerne, udvendige og over falset, og med originale gamle hængsler, som er fræset ind i selve korpus og låge.

Køkkenet er malet i RAL 9010 farve, da den skulle passe til resten af huset. Men også fordi farven passer så godt sammen med både gulvet og bordpladen.

Kunden har selv hentet og monteret sit snedkerkøkken, men jeg var altid behjælpelig med gode råd hvis de skulle støde på nogle problemer.


 

Vil du se mere, så se de andre sider

på buchhaves møbelmageri

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så vil køkken konsulent Lisbeth Buchhave meget gerne hjælpe dig, hun kan hjælpe dig helt i mål.

Du forpligter dig ikke til, at købe det køkkendesign, som hun præsenterer for dig.

Arkitektkøkken, designerkøkken, snedkerkøkken – kært barn har mange navne. Vi laver køkkener efter dine ønsker — helt fra bunden.


Send os endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.