Ramme køkkener

Ramme køkkener fra Buchhaves Møbelmageri. Se mere ved at klikke på billederne nedenfor for inspiration.

Tvis køkkenet
snedkerkøkken Rungsted

Hvad er ramme køkkener

Forramme køkken er som alle vores køkkener, snedker fremstillet i tæt samarbejde med kunden. Vores samarbejde førte frem til et helt unikt ramme køkken, lige efter kundens behov og ønsker. Her på siden ses flere forskellige Snedker ramme køkkener, der har inkorporere nymoderne bekvemmeligheder og stadig bibeholde den klassiske charme som ofte kendetegner snedkerkøkkener.

snedkerkøkken aalborg
snedkerkøkken Frederiksberg

Ramme køkkene med charme

Der er ikke to ramme køkkener som er ens, bland andet fordi kunderne selv bestemmer hvordan deres snedkerkøkken skal se ud.

Landkøkken Søndeborg
Rammekøkken

Ramme køkkener med charme

Ramme køkkener er meget populære. Med rene linjer og klassiske, afbalancerede proportioner, integreres dette alsidige design problemfrit i ethvert hjem, uanset om man bor i et landhus eller en murermester villa.

snedkerkøkken hedensted
snedkerkøkken kbh
snedkerkøkken tornby

Ramme køkkener har en længere levetid og står stadig flot om mange år. Det betyder rent faktisk, at det kan risikere at blive en dyr og utilfredsstillende løsning at købe et masseproduceret køkken. Da det ikke holder lige så længe som et snedkerkøkken, skal det jo skiftes meget før. Så står du igen uden et køkken, indtil et nyt bliver sat op. Så det kan godt betale sig at ofre lidt ekstra penge på at få noget håndværk, der holder i mange år fremover.

romantisk landkøkken
fransk landkøkken

Ikke to ramme køkkener er ens

Vi hjælper dig med at få idéer og giver dig kyndig råd og vejledning, hvis du har brug for det. Sammen skaber vi et køkken med et unikt udseende og design.

nyt køkken
fransk landkøkken

Forramme køkkener

Buchhaves møbelmageri ramme køkkener kaldes også for snedkerkøkkener eller landkøkkener fordi de bygges med Forramme , som i de helt gamle køkkener – bare med nutidens finish. Skuffer, der har soft close, bordhøjde der passer til kunden, farver der er afstemt til det enkelte køkken.

moderne snedkerkøkken
fransk landkøkken

snedkerkøkkener i højeste kvalitet.

Et ramme køkken, fra os, vil leve i rigtig mange år fremover. Grundet måden vi hånd samler køkkener på, men de materialer vi bruger, har også en stor betydning.

snedkerkøkken rungsted
snedkerkøkken vejle

Et ramme køkken, fra os, vil leve i rigtig mange år fremover. Grundet måden vi hånd samler køkkener på, men de materialer vi bruger, har også en stor betydning.

snedkerkøkken rungsted
snedkerkøkken gilleleje

Forramme køkken er som alle vores køkkener, snedker fremstillet i tæt samarbejde med kunden. Vores samarbejde førte frem til et helt unikt forramme køkken, lige efter kundens behov og ønsker. Her ses hvordan et Snedker rammekøkken kan inkorporere nymoderne bekvemmeligheder og stadig bibeholde den klassiske charme som ofte kendetegner snedkerkøkkener.