Rammekøkkener

Vi har altid lavet rammekøkkener hos Buchhaves Møbelmageri

Drømmer du om et klassisk køkken med lige linjer og godt håndværk, så er vores rammekøkkener det helt rigtige valg for dig. Faktisk har vi aldrig lavet andet end rammekøkkener hos Buchhaves Møbelmageri.

Vi laver smukke og holdbare køkkener i gode materialer og med et gedigent håndværk, så du får et køkken, der kan holde i årtier.

Vi designer alle vores køkkener, præcist som vores kunder ønsker det. Standardmål findes ikke hos os.

Grøn rammekøkken
rammekøkken
Grøn rammekøkken
rammekøkken
Grøn rammekøkken

Hvad er et rammekøkken?

Alle de køkkener, vi snedkerfremstiller, er rammekøkkener. Det vil sige, at der er en tydelig ramme mellem hvert korpus og igen mellem hver enkelt låge eller skuffe. Det betyder, at du har et køkken med en tydelig gennemgående ramme i hele køkkenet.

Der findes forskellige former for køkkener, f.eks. landkøkkener, snedkerkøkkener og klassiske køkkener. Forskellen mellem vores landkøkkener og snedkerkøkkener er, at vores landkøkkener alle er med udvendige låger. Ved vores snedkerkøkkener flugter lågerne med korpus.

Hos Buchhaves Møbelmageri har vi aldrig lavet andet end rammekøkkener, og det har altid været med stor succes.

rammekøkken
Snedkerkøkken i to farver
rammekøkken
Snedkerkøkken i to farver
rammekøkken
Snedkerkøkken i to farver

Historien bag produktionen af rammekøkkener

De tidligere køkkener, der førhen blev snedkerfremstillet på de forskellige snedkerværksteder rundt om i landet, var alle rammekøkkener.

Men som tiderne skiftede, og der efterhånden blev flere og flere, der ville have billigere køkkener, begyndte man at producere i andre materialer og undgik dermed helt at lave rammekøkkener.

Man kan dog stadigvæk se en del gamle køkkener fra 50’erne og frem til i dag, hvor skuffer og skabe går helt sammen uden en synlig forramme.

I dag er der igen kommet liv i de gamle rammekøkkener. Man ser flere og flere designs fra det klassiske køkken, der igen har fundet nyt liv.

rammekøkken
Rammekøkken i RAL 7045
snedkerkøkken
Rammekøkken i RAL 7045
Martrialer
Rammekøkken i RAL 7045

Gedigent håndværk efter dine ønsker

Når vi skal skabe dit nye drømmekøkken, foregår det hele i hånden i vores snedkerværksted i Tvis i Vestjylland. Vores snedkerteam har produceret et hav af specialdesignede rammekøkkener gennem de sidste 20 år.

I vores arbejde kombinerer vi gedigent håndværk i holdbare materialer med rammeteknikken. Du vil derfor altid få et stærkt og uforgængeligt køkken til glæde for dig og din familie i mange år.

Hos os kan du selv bestemme de helt præcise mål og ønsker for dit køkken. Har du specifikke ønsker eller behov, inddrager vi dem gerne, så dit køkken får et helt unikt præg lige efter dine køkkendrømme.

Vi designer og indretter dit rammekøkken, så det rummer den stemning og det lys, der klæder lige netop din bolig bedst.

rammekøkken
Snedkerkøkken malet i RAL 9010
Snedkerkøkken malet i RAL 9010
Snedkerkøkken malet i RAL 9010

Materialer og maling til dit drømmekøkken

Alle vores snedkerkøkkener er lavet i træ, og vi bruger kun de bedste og mest holdbare materialer. Vores håndlavede køkkener bliver fremstillet i poppelplader og fyr. Skuffer og bakker bliver lavet i massivt træ, og naturligvis er der skinner med softclose.

Vi sprøjtemaler alle vores snedkermøbler og -køkkener i vores egen malerafdeling. Du bestemmer helt selv, hvilken farve du ønsker. Skal dit nye køkken være i klassiske, hvide toner, eller vil du gerne have mere farve på som grå, sart grøn, blå eller rosa? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det er også muligt at få ubehandlede produkter, hvis du i stedet ønsker det.

Køkken malet i 7035
Køkken malet i RAL 7035
køkken malet i RAL 7035

Er du klar til at få sat gang i din køkkendrøm?

Vil du gerne have sat gang i din køkkendrøm, skal du blot kontakte os. Vi hjælper dig hele vejen fra de første gode råd, til en skitse af designet på dit nye køkken, og derefter til at specialfremstille det præcist som du ønsker. Ingen projekter er for små eller for store for os.

Vi har gennem de sidste 20 år produceret en lang række af håndlavede rammekøkkener til kunder over hele landet, både til lejligheder, sommerhuse, patriciervillaer, herregårde og slotte.

Find inspiration til dit drømmekøkken her på hjemmesiden, og kontakt os for en uforpligtende køkkensnak.

Kontakt os  gerne enten på tlf.: 97435464 eller send en mail på.: mail@buchhave-mobler.dk