PR For Buchhaves Møbelmageri

Der har været flere artikler hvor Buchhaves Møbelmageri har lavet intiør. Du kan læse nogle af dem her.

Boliggalleri: Arkitekttegnet arv i Gentofte

Villaer af ældre dato har ofte nogle skæve vinkler, som det kan være svært at få standardmål til at passe ind i. Derfor kan et snedkerkøkken lavet specielt til dit hus være en god løsning. Køkkenet her er lavet af Buchhaves Møbelmageri, og armaturet er fra Quooker.

buchhave

"Det var virkelig som at se den grimme ælling blive til en svane"

Det smukke køkken fra Buchhaves Møbelmageri passer godt ind i husets stil, og det samme gør de fine loftslamper, som Christina har fundet i Ikea.

Hvis du kan lide at se geniale løsninger skal du følge med hos personalandupclose, hvor Christina deler ud af gode DIYs og blandt andet viser sine hjemmebyggede skabe med indbygget vasketøjskakt frem.

Wauw! Til Familien Willadsens charmerende, stilsikre fiskerhus hører den vildeste terrasse!

Det klassiske snedkerkøkken er håndlavet af Buchhaves Møbelmageri. Det smukke marmor på bord og bagvæg er fra Italien

buchhave

Sådan udnytter du pladsen under de skrå vægge

Anne har fået meget mere plads til sin garderobe i de skræddersyede skuffer og skabe, som samtidig sørger for, at alt er pænt gemt væg bag flotte overflader.

Lisbeth står bag de unikke køkkener

- Vi laver køkkener som et rigtigt håndværk, og så de kan holde i mange, mange år. De er lavet lige præcis, som det, jeg finder frem til det i en snak med køberne, og ikke to er magen til hinanden, siger Lisbeth Buchhave, som startede Buchhave's Møbelmageri for 20 år siden.

Sådan lavede Buchhaves Møbelmageri en køkkenø