Personlig snedkerkøkken

Personlig snedkerkøkken

Denne personlige snedkerkøkken blev skabt af kundens unikke ønsker.

Det personlige snedkerkøkken

Pia Hald ville ikke gå på kompromis med sit nye køkken, så hun valgte et skræddersyet snedkerkøkken, så hun i dag har et fuldt funktionelt køkken, som hun havde drømt om længe. Snedkerkøkkenet er som støbt til det gamle hus, og til hende.


Pia Hald havde købt et smuk, gammelt hus fra 1903. Køkkenet skulle totalrenoveres og det var en kæmpe udfordring.


” Jeg har været i stort set samtlige køkkenbutikker i Danmark, men der var ikke noget der faldt i min smag. Det jeg ønskede mig, var et snedkerkøkken, der kunne passe til huset gamle sjæl, og hvor jeg kunne snige nogle særlige personlige detaljer ind, men det tillod standartkøkkenerne ikke.” Fortæller Pia Hald

Efter lang tids søgen fandt hun frem til Lisbeth Buchhave, som har Buchhaves Møbelmageri i Tvis i Vestjylland. Og Lisbeth kunne skræddersy lige det snedkerkøkken som Pia drømte om.


”Jeg kom med mine egne ideer og forestillinger, også i samarbejdede vi derfra. Pludselig handlede det ikke om, at mit hus skulle passe til køkkenet – men om at køkkenet skulle passe til mit hus ”


Sådan fortæller Pia Hald, lige som mange andre af vores kunder som har fået lavet et snedkerkøkken hos os.

Her på siden kan du se nogle af de forskellige snedkerkøkkener som vi har lavet, i tidens løb. Ikke to er ens, for to huse, og to kunder jo ikke ens, så derfor er det ikke standartkøkkener, men helt personlige snedkerkøkkener, skabt til den enkelte kunde.


Pia Hald fortæller mig Lisbeth Buchhave At da hun havde mødt mig havde hun set rigelig af standartkøkkener, og hun var fast besluttet om at hendes køkken skulle være anderledes og helt personligt. Hun besøgte mig og værkstedet i Tvis, for at se hvad hun kunne tilbyde.


Som Pia Hald selv siger ”Lige pludselig havde jeg alle muligheder for at få mit drømme snedkerkøkken, lige som jeg ville have det. Det skulle være silkegrå, jeg ønskede mig en meget speciel emhætte, og så skulle der være en rød tråd mellem køkkenet og resten af huset. Vi fandt nogle facadedetaljer på huset, som skulle gå igen på emhætten”


”Jeg havde et utal af ideer og forslag til mit nye  snedkerkøkken, Men Lisbeth Buchhave kunne på alle måder skære til og tilpasse køkkenet så, proportionerne passede, selv om jeg selv havde mine ideer om hvordan det skulle være, er jeg utrolig glad for den ping pong, jeg har haft med Lisbeth, som med sin praktiske erfaring har været konstruktiv i forhold til, hvad der har kunnet lade sig gøre, og hvad jeg i længsen ville blive glad for og hvad jeg ville blive knap så glad for. Lisbeth har lyttet utrolig meget til det, jeg ønskede, men hun har også set meget på huset og rummet, hvor snedkerkøkkenet skulle være. Køkkenet er blevet mere, end hvad jeg drømte om, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal blive gammel i dette dejlige, varme snedkerkøkken” Afslutter Pia Hald

 

Vil du se mere, så se de andre sider

på buchhaves møbelmageri

Vil du gerne have vores hjælp med at tegne et nyt køkken-design, så vil køkken konsulent Lisbeth Buchhave meget gerne hjælpe dig, hun kan hjælpe dig helt i mål.

Du forpligter dig ikke til, at købe det køkkendesign, som hun præsenterer for dig.

Arkitektkøkken, designerkøkken, snedkerkøkken – kært barn har mange navne. Vi laver køkkener efter dine ønsker — helt fra bunden.


Send os endelig en mail, til mail@buchhave-mobler.dk eller ring på 40955464 hvis du har spørgsmål til dit drømmekøkken.