Olav Eriksen

OLAV ERIKSEN

laver skræddersyede snedkerløsninger til enhver bolig.

   Vi hjælper dig i gang med din garderobe, køkken eller noget helt trejde.

Snedker køkken

snedkerkøkken
Snedkerkøkken

Garderober

Garderobe skabe
Skunkskabe

Badeværelser

Bademøbel
badeværelse

Andet snedkeri

radiatorskjuler
slagbænk

Vi vil rigtig gerne udfordres med din fantasi om hvordan dit nye snedkerkøkken, skal være. Det får os nemlig til at flytte grænser. Og vi kan lave det.  

Vi læner os nemlig ikke op ad tidligere løsninger, eller standart mål, men ved at lytte til dine ideer og tanker, for kun derved kan vi give dig den bedste rådgivning, til netop dit nye projekt.

Team

Olav Eriksen

Team olaf eriksen

Interesseret i et uforpligtende prisoverslag på et snedkerkøkken, bad eller en totalindretning. Så del et par detaljer om dit projekt til mig – og lad os fange hinanden for en uhøjtidelig dialog om dine drømme og tanker.


Hos OLAV ERIKSEN er mulighederne mange.  Vi kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Om det er et køkken, ny garderobe eller noget helt tredje.


Vi ved, at der i gammeldags snedkeri er et væld af fagudtryk, som er svære at forholde sig til, så dem kan du se i vores mangeartede køkkeninteriør: De fingertappede skuffer, de massive forhammer, de synlige, udvendige hængsler kontra de skjulte løsninger, de småskårene hjørner – med andre ord forskellen på et industrielt fremstillet kvalitetskøkken og de håndværksmæssige værdier det klassiske møbelsnedkeri, som kendetegner Olav Eriksen.


Vælger du, at dit snedkerkøkken eller -bad skal håndbygges hos os, så er det nu tid til at blive konkrete. Det betyder nøjagtige opmålinger, endelige materialevalg og fastlæggelse af tidsrammer og alle detaljer. Måske er det nu, vi mødes for første gang enten i vores showroom, på værkstedet eller hos dig?


Når du går i dialog med os, giver vi dig med sans for de håndværksmæssige detaljer og et selektivt valg af materialer en detaljering grad, som ved første møde vil imponere – og som på sigt vil give dig følelsen af hverdagsluksus, glæde og funktionalitet.


Vores udgangspunkt er, at har du fantasi til at udfordre os med et køkken, der flytter grænser, så kan vi lave det. Uden varenumre, faste standarder og mål læner vi os ikke op ad tidligere løsninger men starter med at lytte til dine ideer og tanker og give dig den bedste rådgivning med afsæt i praktisk erfaring.

Ikke at skele til aktuelle trends og tendenser er umuligt, men du vil i designfasen opleve, at vi har funktionalitet og tidløshed for øje og giver dig konstruktivt input på materialevalg med afsæt i såvel den inspiration, du selv har samlet, som i dit hjems arkitektur og stil.


Det skræddersyede snedkerkøkken giver dig mulighed for at jonglere med alle træsorter, olierede eller håndmalede, og kombinere dem med original Dupont corian, holdbare linoliumsoverflader, et væld af bordplader – og håndplukket Art-by-Nature natursten.