Nyt køkken

Nyt køkken? Så læs med her!
Nyt køkken Fra Buchhaves Møbelmageri er i sig selv en fornøjelse at få monteret i sit hjem. Sjælen der er i et snedker køkken, finder du ikke hos traditionelle køkkenforhandler. Samlingspunktet for familien er ofte i køkkenet og skal derfor være noget man føler sig tilpas og kan spejle sig i.

rammekøkkener

Vores speciale med nyt køkken

Hos Buchhave møbelmageri specialisere vi os i at lave snedker køkkener. Hos os går vi op i hvad der passer til den enkelte kundes behov. Her kan vi sammen skabe et nyt køkken med et unikt og flot udseende.

Vores fokus er at afslutte et samarbejde hvor begge parter går tilfredse derfra. Et romantisk og idyllisk nyt køkken er en charme som holder ved i mange år, hvilket et snedker køkken gør.
På vores værksted ved Tvis, håndlaver vi snedker køkkener af høj kvalitet.
Man kan sagtens vælge et billigt masseproduceret køkken og der er rigtig mange slags at vælge imellem.

rammekøkken fra Buchhaves møbelmageri

Men finder du lige det køkken du ønsker dig så brændende eller må du gå på kompromis med forskellige ting?
Det er da meget sjovere at kunne sætte sit eget præg på et helt nyt køkken, og det gør vel heller ikke noget, at ingen har et køkken nøjagtig magen til dit? Det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at få idéer og giver dig kyndige råd og vejledning, hvis du har brug for det.

                                   Kunden i centrum

De billeder der ses på vores hjemmeside af forskellige køkkener, er alle lavet efter kundens behov. Hver og en af disse køkkener er lavet og produceret til kunden med en drøm og et behov for et lidt mere stilet og personligt nyt køkken. Fx samarbejder vi med Daqua som bl.a. levere vores fine bordplader.
Det er et speciale du kan finde hos os, i forhold til hvad man finder i traditionelle køkkenbutikker.
Ud af alle de køkkener vi laver, er ikke et køkken der er ens. Det har også stor betydning for mange af vores kunder at der er et hvis idyl over køkkenets helhed og de hyggelige hjørner.

Nyt køkken

Vores passion er at tilfredsstille hver enkelt kunde, samt leverer varen korrekt så du kan opholde dig i et køkken som du ingen bekymringer har i. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og når det så endda er et nyt køkken så skal der være plads til både familie og venner.