Nyt Køkken

Skal du have nyt køkken? Så læs med her!
Køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave er specialisere i at lave snedker køkkener. Hos os går vi op i hvad der passer til den enkelte kundes behov, og kan derfor sammen skabe et køkken med et unikt og flot udseende.

Vores fokus er at afslutte et samarbejde hvor begge parter går tilfredse derfra, og at vi kan gå derfra med en god mavefornemmelse om at du har fået et romantisk og idyllisk nyt køkken som du vil være glad for i mange år.
Man kan sagtens vælge et billigt masseproduceret køkken og der er rigtig mange slags at vælge imellem.

Men finder du lige det køkken du ønsker dig så brændende eller må du gå på kompromis med forskellige ting? Det er da meget sjovere at kunne sætte sit eget præg på det nye køkken, og det gør vel heller ikke noget, at ingen har et køkken nøjagtig magen til dit?
Det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at få idéer og giver dig kyndige råd og vejledning, hvis du har brug for det.

De billeder der ses på vores hjemmeside af forskellige køkkener, er alle lavet efter kundens behov. Hver og en af disse køkkener er lavet og produceret til kunden med en drøm og et behov for et lidt mere stilet og personligt nyt køkken, i forhold til hvad man finder i traditionelle køkkenbutikker.
Der er ikke et køkken der er ens, og det har også stor betydning for mange af vores kunder at der er et hvis idyl over køkkenets hyggelige hjørner.

Vores passion er at tilfredsstille hver enkelt kunde, samt leverer varen korrekt så du kan opholde dig i et køkken som du ingen bekymringer har i. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og her skal der være plads til både familie og venner.