Møbler

Buchhaves Møbelmageri

Snedkerhåndlavede møbler efter mål til dit hjem

Snedkerhåndlavede møbler efter mål til dit hjem Hos Buchhaves Møbelmageri har vi 20 års erfaring med at lave specialdesignede snedkermøbler. Vi har lavet et hav af modeller og designs, som du kan se her på siden. Finder du det, du søger, eller bliver du inspireret til at få gang i dine egne møbeldrømme, så kan du altid kontakte os. Vi står klar med gode råd og vejledning, og vi skaber det design, som passer perfekt til dit hjem.

møbler

Praktiske garderobeskabe

Praktiske garderobeskabe En anden af vores populære møbler er garderobeskabe. En fed garderobe handler om mere end et sted at gemme sine ting af vejen. Vi tilbyder garderobeløsninger, der skaber ro, orden og overblik i hele dit hjem. Vi laver garderobeskabe, der passer til din stil og med et gennemført design.

Indbygningsreoler

Reoler, indbygningsreoler I tilfælde af opbevaringsproblemer kan det være, at hjemmet trænger til nogle reoler. Få en reol i lige den størrelse, du ønsker. Det er også muligt at få den indbygget eller ophængt. Det er helt op til dig. Alle reolerne kan fås malet, bejdset, lakeret, oliebehandlet eller ubehandlet. Malede reoler bliver håndsprøjtemalet i den farve, som du ønsker.

skunkskabe

Skunkskabe efter mål

​Skunkskab – lavet efter dine mål og ønsker​. Udnyt pladsen ved skåvægge og under trappen, til tøj, sko og opbevaring. Har du skråvægge i dit soveværelse og mangler en god skabsløsning? ​.

Vitrineskabe

Smukke vitrineskabe Vitriner er smukke møbler, der kan opløfte ethvert rum, uanset om det er til din stue, gang eller dit køkken. Det kan være indbygget, ophængt eller faststående. Det er helt op til dine ønsker og behov. Kombinér skabet med skuffer og få ekstra opbevaringsplads til alle de ting, der ikke skal stå fremme, men som du gerne vil gemme lidt væk.

Slagbænke

Slagbænke

Hjørnebænke og slagbænk Bænke eller slagbænke er måske ikke for alle, fordi de kan være store og fylde en del i hjemmet. Bænke kan dog også være funktionelle og hyggelige i hjemmet, hvis de er tilpasset perfekt. Med slagbænken har du mulighed for at gemme alverdens ting under bænken, som du hurtigt kan få fat på igen.

borde

Håndlavede snedkerborde

Vi snedkerhåndlaver mange forskellige slags borde, og de er alle efter mål og på bestilling. Det kan være spiseborde, langborde, konsolborde, sofaborde eller natborde. De er alle lavet i massivt træ, og de kan males eller være i naturtræ. Vi laver snedkerborde efter dine mål. Her ses et eksempel på et af vores plankeborde. Vi laver alle slags borde i massivt træ. Her er et eksempel på et konsolbord, der er perfekt til pynt i stuen eller fjernsynet.

buchhaves møbelmageri

Håndlavede kommoder der holder

Er hjemmet uoverskueligt på grund af alverdens ting og sager, så kan en kommode måske hjælpe. Få en håndlavet kommode, som opfylder dine opbevaringsbehov hos Buchhaves Møbelmageri, og sig farvel til uoverskueligheden. Du kan få den i lige den størrelse, du ønsker. Og den kan være indbygget eller stå frit. Alle kommoder kan fås malet, bejdset, lakeret, oliebehandlet eller ubehandlet. En klassisk håndlavet snedkerkommode efter mål, der er perfekt til blomster og andet pynt ovenpå og opbevaring i skufferne under. Du kan vælge lige den farve, du ønsker. Vores hvide modeller er de mest populære.

Børnemøbler

Dette er en overskrift

Håndlavede børnemøbler En af vores meget populære produktioner er børnemøbler. Især vores børnemøbelsæt med slagbænk, bord og stol er charmerende og robuste, så de kan modstå alverdens leg. Vi laver børnemøbler i alle tænkelige udførelser, som f.eks. karlekammerskabe, garderober, borde, slagbænke eller noget helt andet. Ja, det er kun fantasien, som sætter grænser. Så mangler du et stort eller lille børnemøbel, så kontakt os for en snak om mulighederne. Her er et eksempel på vores populære børnemøbelsæt i en lys blå farve, der passer perfekt til børneværelset. En snedkerhåndlavet barneseng i hvid udformet efter kundens ønsker.

hylde

Små møbler

Andre små håndlavede møbler Mangler du et lille møbel, måske en fin hylde til entréen eller badeværelset, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Få inspiration i vores billeder af små møbler, og hvis du mangler hjælp, så hjælper dig til at finde frem til det perfekte møbel til dig - lige efter dine ønsker og behov. En fin, enkelt hylde i hvid, der passer perfekt til pynt eller udstilling af service. Du kan lege med farverne, som du ønsker. Her er et eksempel på en lyserød hylde.

Skal vi tage en snak om dine møbeldrømme?

Er du blevet inspireret til at få gang i dine møbelprojekter? Så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan blot kontakte os på Fastnet tlf.: 97435464 eller sende en mail på.: mail@buchhave-mobler.dk.

Vi har gennem 20 år hjulpet et hav af familier til at få opfyldt deres køkken- og møbeldrømme. Vil du være den næste?