KØKKENKONSULENT

LISBETH BUCHHAVEDet betyder noget ganske særligt for mange at kunne sætte sit personlige præg på indretningen i hjemmet. Det siger sig selv, at de rum, der bliver anvendt allermest, også er aller vigtigst, når det kommer til indretning.
Mange danskere går rundt med en helt klar idé om, hvordan deres snedkerkøkken skal se ud. Her i landet har vi nemlig meget stærke traditioner inden for køkken design, og køkkenet har altid stået som det mest centrale og anvendte rum i ethvert hjem.De billeder der ses på vores hjemmeside af forskellige køkkener, er alle lavet efter kundens behov. Hver og en af disse køkkener er lavet og produceret til kunden med en drøm og et behov for et lidt mere stilet og personligt nyt køkken, i forhold til hvad man finder i traditionelle køkkenbutikker.
Der er ikke et køkken der er ens, og det har også stor betydning for mange af vores kunder at der er et hvis idyl over køkkenets hyggelige hjørner.

Jeg lytter til dine ønsker og behov.

køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave

Omtale fra kunder

Ronnie Fridthjof

Kirsten Elling

Lasse Hohnsbehn

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Lisbeth til 3 køkkener da hun havde Buchhave møbler. Hun er enormt rar og dygtig. Vi har selv haft nogle klare holdninger til hvordan vi gerne ville have tingene og Lisbeth har altid været god til at lytte og justere efter vores ønsker. Samtidig har hendes inputs gjort vi har fået endnu bedre resultater.

Vi har været så heldige at få lavet vores køkken under Lisbeths kyndige og professionelle vejledning. Igennem hele forløbet har vi oplevet, at Lisbeth var lydhør overfor vores idéer og behov og desuden fuld af kreative løsningsforslag. Vi vil til hver en tid give Lisbeth vores varmeste anbefaling.

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Vi har tidligere samarbejdet med Lisbeth i forbindelse med at få designet og lavet et snedkerkøkken. Lisbeth brænder igennem med hendes passion og erfaring med køkkendesign. Vi vil til enhver tid anbefale Lisbeth.

Pia Halds snedkerkøkken

Det personlige snedkerkøkken

Pia Hald ville ikke gå på kompromis med sit nye køkken, så hun valgte et skræddersyet snedkerkøkken, så hun i dag har et fuldt funktionelt køkken, som hun havde drømt om længe. Snedkerkøkkenet er som støbt til det gamle hus, og til hende.

Pia Hald havde købt et smuk, gammelt hus fra 1903. Køkkenet skulle totalrenoveres og det var en kæmpe udfordring.


” Jeg har været i stort set samtlige køkkenbutikker i Danmark, men der var ikke noget der faldt i min smag. Det jeg ønskede mig, var et snedkerkøkken, der kunne passe til huset gamle sjæl, og hvor jeg kunne snige nogle særlige personlige detaljer ind, men det tillod standartkøkkenerne ikke.” Fortæller Pia Hald

Efter lang tids søgen fandt hun frem til Lisbeth Buchhave, som har Buchhaves Møbelmageri i Tvis i Vestjylland. Og Lisbeth kunne skræddersy lige det snedkerkøkken som Pia drømte om.


”Jeg kom med mine egne ideer og forestillinger, også i samarbejdede vi derfra. Pludselig handlede det ikke om, at mit hus skulle passe til køkkenet – men om at køkkenet skulle passe til mit hus ”


Sådan fortæller Pia Hald, lige som mange andre af vores kunder som har fået lavet et snedkerkøkken hos os.

Her på siden kan du se nogle af de forskellige snedkerkøkkener som vi har lavet, i tidens løb. Ikke to er ens, for to huse, og to kunder jo ikke ens, så derfor er det ikke standartkøkkener, men helt personlige snedkerkøkkener, skabt til den enkelte kunde.

Pia Hald fortæller mig Lisbeth Buchhave At da hun havde mødt mig havde hun set rigelig af standartkøkkener, og hun var fast besluttet om at hendes køkken skulle være anderledes og helt personligt. Hun besøgte mig og værkstedet i Tvis, for at se hvad hun kunne tilbyde.

Som Pia Hald selv siger ”Lige pludselig havde jeg alle muligheder for at få mit drømme snedkerkøkken, lige som jeg ville have det. Det skulle være silkegrå, jeg ønskede mig en meget speciel emhætte, og så skulle der være en rød tråd mellem køkkenet og resten af huset. Vi fandt nogle facadedetaljer på huset, som skulle gå igen på emhætten”


”Jeg havde et utal af ideer og forslag til mit nye  snedkerkøkken, Men Lisbeth Buchhave kunne på alle måder skære til og tilpasse køkkenet så, proportionerne passede, selv om jeg selv havde mine ideer om hvordan det skulle være, er jeg utrolig glad for den ping pong, jeg har haft med Lisbeth, som med sin praktiske erfaring har været konstruktiv i forhold til, hvad der har kunnet lade sig gøre, og hvad jeg i længsen ville blive glad for og hvad jeg ville blive knap så glad for. Lisbeth har lyttet utrolig meget til det, jeg ønskede, men hun har også set meget på huset og rummet, hvor snedkerkøkkenet skulle være. Køkkenet er blevet mere, end hvad jeg drømte om, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal blive gammel i dette dejlige, varme snedkerkøkken” Afslutter Pia Hald

 

Jeg har gennem de sidste 25 år haft selvstændig snedkeri. Hvor jeg stod blandt andet stod for kundekontakten, tegninger, opmåling, produktion, maling af emnerne, montering, samt opsætning ude hos kunderne. Så jeg vil betragte mig selv som en der har meget erfaring, inden for området om det er køkkener eller møbler.

I dag vejleder jeg stadig kunder rundt i hele Danmark.

Det er blot Olav Eriksen, der snedker fremstiller det til jer.

Vil i høre mere, så kontakt mig.

Lisbeth Buchhave. enten på mail@buchhave-mobler.dk eller telefon 40955464

Eller brug kontakt siden.