Køkkenskabe

Vi kan snedkerer og håndlave næsten alt inden for højskabe, kolonialskabe, skoskabe, overskabe, underskabe, vitrineskabe, køkkenskabe, toiletskabe og meget mere. Desuden har vi flere valg af forskellige fronter og skuffer til køkkenskabe, om det så er i et landkøkken, snedkerkøkken, hvidt køkken, eller i et gråt køkken. Det er helt op til dig som kunde at bestemme, hvordan du gerne vil have de forskellige fronter og skuffer. Køkkenskabene er samlet, når du enten henter eller får dem leveret. Se rundt på vores hjemmeside og bemærk alle de forskellige løsninger inden for køkkener og køkkenskabe, som vi har lavet til mange forskellige kunder. Måske kan billederne inspirere dig til valget af dit nye køkkenskab.

Køkkenskabe

Buchhaves Møbelmageri har stor fokus på at udvælge de mest fornuftige materialer, som fungerer i produktionen af håndlavede køkkener, når materialerne udvælges til dine håndlavede køkkenskabe. Malede møbler bliver hånd sprøjtemalet i lige netop den farve, som kunden ønsker. Hos Buchhaves Møbelmageri tager vi meget gerne en uformel køkkensnak og hjælper til med at give dig et overblik på de umiddelbare muligheder du har, når du overvejer et nyt køkken. Prisen vil naturligvis afhænge af den enkelte opgave samt valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud og tegninger af de aftalte køkkenskabe, som vi er blevet enige om. I løbet af processen kommer vi gerne ud og måler op til de enkelte dele.

Hos Buchhaves møbelmageri har vi altid produceret rammekøkkener og det med stor succes.

Her kombinerer vi gedigent håndværk og holdbare materialer med rammeteknikken og du vil som kunde få et stærkt og uforgængeligt køkken. Hos os kan du som kunde selv bestemme de præcise mål for dit køkken. Har du specifikke ønsker eller behov til dit drømmekøkken inddrager vi gerne dem. Køkkenet vil får et helt unikt præg, lige efter dine drømme. Altså indrettes dit køkken, så det rummer den stemning og det lys, som klæder boligen bedst. Samtidig med giver vi dig det moderne køkkens bekvemmeligheder. Materialerne udvælges specielt til dit håndlavede rammekøkken. Korpus bliver fremstillet i poppelplader. For-rammer i Fyr mens skuffer og bakker bliver lavet i massivt træ, naturligvis med softclose. Alle vores produkter bliver sprøjtemalet i vores egen malerafdeling og hvilken farve det skal være, det er helt op til kunden. Såfremt kunden måtte ønske det, er det også muligt at få ubehandlet produkter. Det kan fås som både og.