køkken

Previous
Next

Form dit eget håndlavede køkken hos os

Hos Buchhaves Møbelmageri arbejder vi ikke med standardmål, og derfor laver vi ikke to køkkener, der er ens. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skaber på den baggrund lige det håndlavede køkken, du drømmer om.

Der er mange forskellige muligheder for at gøre dit køkken personligt:

  • Låger: De mest brugte listetyper er enkelte, kvadratiske model med en lige kant. Men vi har også andre modeller med kanter, der buer både udad og indad. De kan give en mere blød og klassisk stil som afslutning på køkkenet.
  • Bakker og skuffer: Du kan vælge lige den sammensætning af bakker, skuffer og låger, der passer til dit køkkenbehov. Her på siden kan du finde inspiration til diverse muligheder.
  • Synlige og ikke-synlige hængsler: Et andet element, du kan bruge til at personificere dit køkken, kan være, hvis du vælger synlige hængsler. Vi kalder dem for ’krummelurekant-hængsler’ og ’klap-hængsler’. Som standard bruger vi ikke-synlige hængsler med softclose fra Blum.
  • Farver: Du kan også lege med farverne på dit nye drømmekøkken. Vores standardfarve er RAL 9010 glans 40. Du kan naturligvis vælge andre farver alt efter hvad du ønsker. Se f.eks. de flotte modeller i grå nuancer eller diskrete grønne farver.
Kontakt os enten på mail.:mail@buchhave-mobler.dk eller Fastnet telefon 97435464