køkken

Vi skaber præcis det håndlavede køkken, der passer til dit hjem

Hos Buchhaves Møbelmageri er vores fornemmeste opgave at skabe lige det håndlavede køkken, du drømmer om. Her får du et individuelt køkken med et personligt touch, som du får glæde af årtier frem.

Alle vores køkkener er snedkerhåndlavet i vores eget snedkerværksted ved Tvis, hvor vores dedikerede team sørger for, at du får lige det køkken, der passer ind i dit hjem.

Vi bruger lang tid i køkkenet, og derfor er det meget vigtigt, at designet er lækkert, og at funktionaliteten er i højsæde. Og det er du garanteret med et håndlavet køkken fra Buchhaves Møbelmageri.

Her findes ingen standardmål, og alle vores køkkener er forskellige. Kontakt os, og vi sørger for, at du får opfyldt din køkkendrøm.

Snedkerkøkkener

Vores snedkerkøkkener har alle låger og skuffer, der flugter med korpus. Vi kalder det ’indpåliggende-låger og -skuffer’. Du kan vælge, om skuffeforkanterne og lågerne skal være helt glatte eller med ramme, så de får et mere klassisk udtryk.

køkken
Snedkerkøkken Klampenborg
Snedkerkøkken Ulfborg
køkken
Snedkerkøkken Ribe
køkken
Snedkerkøkken KBH
Køkken
Snedkerkøkken med glatte låger
køkken
Snedkerkøkken Gileleje
køkken
Snedkerkøkken Tårbæk

Landkøkkener

Til forskel for snedkerkøkkener er alle vores landkøkkener med udvendige låger, der ikke flugter eller går i ét med korpus, med i stedet for står ud herfra. Der er 6 mm overkant på låger og skuffeforkanter, og de er også overfræset, så de stikker 9 mm ind i korpus. Vi kalder dette ’udpåliggende-låger og -skuffer’. Du kan vælge mellem flere forskellige lister til lågerne.

køkken
Landkøkken Vinderup
landkøkken
Landkøkken Tjereborg
køkken
Landkøkken Stauning
køkken
Landkøkken på 4 sal
køkken
Landkøkken Gilleleje
køkken
Landkøkken Århus
køkken
Landkøkken Horsens

Rammekøkkener

Alle de håndlavede køkkener vi laver, og altid har lavet, er rammekøkkener. Et rammekøkken er karakteriseret ved, at der er en tydelig ramme mellem hver korpus og igen mellem hver enkelt låge og skuffe. Det giver dig et robust køkken med en tydelig gennemgående ramme, der skaber et klassisk og stilfuldt udtryk i dit hjem.

køkken
Rammekøkken Lolland
køkken
Rammekøkken Mors
køkken
rammekøkken Åbyhøj

Sådan håndlaver vi køkkener og møbler hos Buchhaves Møbelmageri

Er du interesseret i at se, hvordan vores køkkener bliver til, kan du se vores video her. Her gennemgår vi hele processen fra start til slut.

Alle vores håndlavede køkkener bliver skabt i vores snedkerværksted i Tvis, og du er velkommen til at kigge forbi og se vores arbejde.

Fælles for alle vores modeller er, at de er lavet i massivt træ, så du får glæde af dit nye snedkerkøkken eller landkøkken mange år frem.

Form dit eget håndlavede køkken hos os

Hos Buchhaves Møbelmageri arbejder vi ikke med standardmål, og derfor laver vi ikke to køkkener, der er ens. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skaber på den baggrund lige det håndlavede køkken, du drømmer om.

Der er mange forskellige muligheder for at gøre dit køkken personligt:

  • Låger: De mest brugte listetyper er enkelte, kvadratiske modeller med en lige kant. Men vi har også andre modeller med kanter, der buer både udad og indad. De giver en mere blød og sød afslutning på lågerne.
  • Bakker og skuffer: Du kan vælge lige den sammensætning af bakker, skuffer og låger, der passer til dit køkkenbehov. Her på siden kan du finde inspiration til de mange muligheder.
  • Synlige og ikke-synlige hængsler: Et andet element, du kan bruge til at skille dig ud på, kan være, hvis du vælger synlige hængsler. Vi kalder dem for ’krummelurekant-hængsler’ og ’klap-hængsler’. Som standard bruger vi ikke-synlige hængsler med softclose fra Blum.
  • Farver: Du kan også lege med farverne på dit nye drømmekøkken. Vores standardfarve er RAL 9010 glans 40, men du kan få lige den farve, som du ønsker. Se blandt andet de flotte modeller i grå eller sarte grønne farver.
køkken
Køkken højskabe grøn
køkken
Køkken Højskabe hvid

Kontakt os til en uforpligtende køkkensnak i dag

Hos Buchhaves Møbelmageri udvikler og designer vi køkkener fra bunden, altid i tæt samarbejde med dig.
Uanset hvilken køkkendrøm du har, kan vi med garanti opfylde dit ønske om det perfekte drømmekøkken.
Vores køkkener er designet som et samlingspunkt for hele familien og er med de rene linjer det perfekt valg for familien, der elsker enkelthed.
Mangler du inspiration til dit nye køkken? Både på denne og andre sider kan du se en oversigt over nogle af de mange køkkener, som vi har håndlavet til kunder igennem tiderne. Du kan også besøge vores showroom, som har døgnåbner, hvor du i ro og mag kan se vores håndlavede snedkermøbler.

Kontakt os enten på mail.:mail@buchhave-mobler.dk eller Fastnet telefon 97435464