Køkken i træ

Køkken i træ.
Ofte har det sin egen charme og er meget idyllisk. Drømmen om et hyggeligt køkken i træ er alle sammenhåndlavede hos os. Hos Buchhaves Møbelmageri sætter vi drømme og ønsker i høj prioritet.
Vi sørger for at man som familie kan samles omkring et køkken som man mærke varmer.

Køkken i træ

I et køkken handler stort set alt om funktionalitet, og derfor skal der også være mere og byde på end øjet lige kan se. Køkken i træ har de her ting der gør det lidt mere ekstraordinært og charmerende.
Alle vores køkkenløsninger i træ er lavet i vores værksted i Tvis og bliver skabt ud fra netop dine behov og ønsker. Vi har ingen standardløsninger, men tilpasser vores køkkenløsninger efter dine ideér og med vores ekspertise.
Vores køkkenelementer og køkkenfronter er fremstillet i massivt træ, her er ingen laminat eller andre former for materialer.

                        Mål på køkken i træ

Hos os er det kunden der bestemmer hvordan deres køkken, skal se ud. Ikke to af de køkkener vi laver er ens. En af grundene til det er at vi ikke har standardmål, alt bliver lavet efter  de mål som passer til det rum som køkkenet skal være i. Vores køkken i træ, har navne alt efter hvor der er lavet i landet. Alt efter hvilken by de er blevet leveret eller opsat i. Det kan fx være:
Snedkerkøkken Gentofte eller
Landkøkken Gilleleje.

At vi også har sider med Klassiske køkken, romantisk køkken, kvalitetskøkkener, osv. er egentlig bare for at være mere synlig på nettet, så du kan finde os.

 

Det er ikke altid at det den rå træfarve der er ‘the one’. Derfor kan vi stadig have et samarbejde, for vi har nemlig en masse forskellige farver, men stadig få et vidunderligt køkken i træ.
De farver vi har hos os, får vi fra Midtgaard farver som har beliggenhed i Herning. Her findes der en masse fine grundfarver alt fra lys til mørk.
Hvis du vil hører mere om farverne, skal du være fortsat velkommen til at kigge videre herfra. Brug gerne vores kontaktformular

showroom