Køkken

 Når man skal have nyt køkken. Kan det være svært at få det store overblik. Udvalget af køkkentyper er stort, og derudover er der uendelige muligheder for farve og finish.

Det behøver dog ikke føles overvældende! For at begynde at vælge lige det som passer perfekt til dig, skal du først beslutte, om du vil have et klassisk eller moderne køkkendesign. Vi har defineret flere stilarter nedenfor. Her kan du blandt andet tænke over dine praktiske behov for køkkenet.

Hvilken type køkken har du brug for?  Er det til underholdning, eller måske til en travl familie med kæledyr?  Det kan også være et køkken for en rigtig madelsker, hvor der skal være godt med lys. Så om det er et stort rum med mange spots eller mere det naturlige lys fra vinduerne? 

Det er også vigtigt at være opmærksom på dine must-haves. Skal den for eksempel være tilgængelig for kørestol eller barnevogn? Står en køkkenø øverst på din ønskeliste? Har du brug for et separat brugsområde?

Til sidst skal du ikke bekymre dig, hvis du ikke kender svarene endnu! Vi gennemgår nemlig alt dette og mere i vores gratis rådgivning om køkkendesign.

køkken
Snedkerkøkkener
køkken
Landkøkkener
Ramme køkken
Klassiske køkkener
køkkener

Køkken tegninger som vi laver gratis.

Vi giver et gratis tilbud og medfølgende tegninger på dit køkken.
Det du skal gøre er at løseligt at måle rummet, hvor køkkenet skal være, placerer vinduer og døre på tegningen samt loftshøjde. Det vil være en fordel, hvis du skriver, hvor kloak samt udsug er, hvis det altså ikke kan flyttes. Så er du allerede godt i gang med at få tegnet dit nye køkken.

Hvis du efter vores tilbud ønsker at gå videre med et håndlavet køkken fra os, kommer vi ud til dig og laver den endelige opmåling. Vi kan give tilbud på både levering og opsætning.

#Bordplade: Vores værksted arbejder kun i træ, derfor laver vi også kun træbordplader.  Vores træ bordplader får vi  fra Daqua  i hele gennemgående stave og Riisfort i kortstave. Hvorefter vi så saver dem til efter mål.

Vi anbefaler dog at man først får taget mål til bordpladen efter at køkkenet er færdigmonteret.

Kontakt os enten på mail.:mail@buchhavemobler.dk eller Fastnet telefon 97435464