Klassisk Landkøkken

Klassisk Landkøkken

Det personlige valg

Klassisk landkøkken. Er du til den stil, som vi havde i de ældre dage? Så er et klassisk landkøkken, fra Buchhaves Møbelmageri måske lige noget for dig! Her var vores fokus at opfylde kundens ønsker og drømme så godt som muligt. Netop fordi vi altid prioriterer et samarbejde hvor begge parter går tilfredse fra projektet. Billederne herunder er fra et skønt samarbejde, lavet på en ældre ejendom.

Klassisk landkøkken med charme

Et klassisk landkøkken lyder og ser måske gammelt ud. Men  designet er ganske nyt, materialer er hårde og stærke. Køkkenet her er skræddersyet efter kundens ønske. Vi fik lavet lidt justeringer, eftersom kunden så andre muligheder efter vi sammen havde taget en uforpligtet snak. Sammen fandt vi en løsning på lige netop det bondegårds snedkerkøkken, som der var drømmen. Bordpladen valgte kunden selv skulle være i massis egetræ. Grundet både gulv og skuffernes inderside er i de lyse nuancer.
Huset er en ældre gård, som kunden gerne ville beholde sjælen over. Selvom det der engang var stue, nu er blevet til køkken, ser det meget naturligt ud da dette klassiske landkøkken passer ind til resten af husets charme.

Der er en bestemt charme over en ældre stil, og ved at bibeholde den gamle beliggenhed, gik et ønske i opfyldelse for endnu en kunde. Dette klassiske landkøkken er et rammekøkken, som det er i alle vores køkkener. Det gør noget mere for rummet at det er et rammekøkken, nøjagtig fordi det giver noget mere kant men ser samtidigt meget enkelt ud.

For os, her hos Olav Eriksen, er vores største prioritet, at kundens ønske og drøm kan gå i opfyldelse. Et Klassisk landkøkken kan være en drøm for mange. Køkkenets struktur har sin egen sjæl og finurligheder.

Fornyelsen med køkkenet gjorde meget for huset, det blev til en slags løft. Selvom dette klassiske landkøkken er nyt, beholder det stadig den sjæl og skarphed der var før.
Dette er blot en ud af de mange forskellige køkkener vi laver. Klassisk landkøkken har en bestemt sjæl over sig, men det har mange af de andre køkkener også.