KØKKENKONSULENT LISBETH BUCHHAVEDet betyder noget ganske særligt for mange at kunne sætte sit personlige præg på indretningen i hjemmet. Det siger sig selv, at de rum, der bliver anvendt allermest, også er aller vigtigst, når det kommer til indretning.
Mange danskere går rundt med en helt klar idé om, hvordan deres snedkerkøkken skal se ud. Her i landet har vi nemlig meget stærke traditioner inden for køkken design, og køkkenet har altid stået som det mest centrale og anvendte rum i ethvert hjem.De billeder der ses på vores hjemmeside af forskellige køkkener, er alle lavet efter kundens behov. Hver og en af disse køkkener er lavet og produceret til kunden med en drøm og et behov for et lidt mere stilet og personligt nyt køkken, i forhold til hvad man finder i traditionelle køkkenbutikker.
Der er ikke et køkken der er ens, og det har også stor betydning for mange af vores kunder at der er et hvis idyl over køkkenets hyggelige hjørner.

Jeg lytter til dine ønsker og behov.

Køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave

Jeg har gennem de sidste 25 år haft selvstændig snedkeri. Hvor jeg stod blandt andet stod for kundekontakten, tegninger, opmåling, produktion, maling af emnerne, montering, samt opsætning ude hos kunderne. Så jeg vil betragte mig selv som en der har meget erfaring, inden for området om det er køkkener eller møbler.

Vil i høre mere, så kontakt mig.

Lisbeth Buchhave. enten på lbuchhave@mail-online.dk eller telefon 40955464

Eller se min hjemmeside Køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave