Hyggelig snedkerkøkken

Hyggelig snedkerkøkken

Dette hyggelige snedkerkøkken, er skabt i tæt samarbejde med kunden, som havde meget klare ideer og ønsker, om hvordan køkkenet skulle være.

Huggelig snedkerkøkken.

Kunne du tænke dig et snedkerkøkken,

Så kontakt køkkenkonsulent Lisbeth Buchhave, så vi sammen kan få skabt lige det snedkerkøkken som du drømmer om.

Dette hyggelige snedkerkøkken er lavet i samarbejde med kunden, som havde mange ønsker og ideer. Det skulle være noget helt specielt, så det passede lige til dem og deres farmilie.

På billederne kan I se det færdige resultat, af det som Buchhaves Møbelmageri fik skabt sammen med kunden.

Der er knap 295 til loftet, så for ikke at få en støvsamler oven over høj skabene, lod vi det gå helt til loft. Vitrinen ved siden af skabene blev skabt fordi kunden ønskede at der skulle være mere skabsplads, men at lukkede låger ville blive alt for tunge, at se på, i det lange løb.

I høj skabene er der blandt andet lavet et madskab, på den måde var det dejlig at kunne få både kaffemaskinen og brødristeren gemt væk bag en låge. Den er lavet med sensorspot lys, så lyset tænder når lågen åbnes ind til rummet. I det andet højskab er der så en integreret køleskab, da det giver et mere rolig udtryk, når den er bag en låge.

Kunden ønskede at det skulle være et hyggeligt snedkerkøkken med masser af charme, og meget gerne en strejf af romantik i selve køkkenets udtryk. Derfor kom køkkenet til at blive sådan her. De store skuffer, er meget praktiske, frem for låger, hvor man jo skal gøre to bevægelser for at få fat i det man nu lige skal have fra skabet.

For enden af køkkenet blev der plads til en lille sidde plads, hvor børnene, kunne sidde, og se på medens der blev kokkereret i dette hyggelige snedkerkøkken.

Køkkenet er malet i RAL 9003 farve, da den skulle passe til resten af huset. Men også fordi farven passer så godt sammen med både gulvet og bordpladen.