Gammeldags køkken

gammeldags køkken
Landkøkken Stauning
gammeldags køkken
Landkøkken Stauning
gammeldags køkken
Landkøkken Stauning
gammeldags køkken
Landkøkken Stauning

Gammeldags køkken Stauning her blev som alle vores produkter fremstillet i tæt samarbejde med kunden.

Vores samarbejde førte frem til et helt unikt køkken, lige efter kundens behov og ønsker.

Her ses hvordan et Gammeldags køkken kan inkorporere nymoderne bekvemmeligheder. Og stadig bibeholde den klassiske charme som ofte kendetegner snedkerkøkkener.

Da de flyttede ind i det lavloftede og meget charmerende bondehus fra 1800-tallet ved Stauning. Var det meget gamle køkken fuldstændig nedslidt. Så der skulle helt nyt ind, Men hvor finder man lige den slags køkkener der passer ind i sådan en gammel bygning.

Gammeldags køkken

De var i rigtig mange køkkenbutikker, men fandt dog efterhånden ud af, at et standard køkken slet ikke passede ind hos dem. Så de begyndte at søge efter gammeldags køkkener på nettet.
De viste hvad de gerne ville have og hvad de absolut ikke ville have. De ville ikke gå på kompromis, idet det vigtigste for dem var, at være tro mod den gamle bondestil. Men køkkenet skulle naturligvis være funktionelt, samtidig med, at det helst skulle ligne et gammeldags køkken.

Landkøkken næsten som et gammeldags køkken

Derfor har de valgt elementer med flet mønster i låger og kant rundt om skufferne. Flet som netop understøtter den bondestil, huset er bygget i.
Den lange bordplade som de selv har skaffet, er i 4 cm. amerikansk valnød. Bordpladen giver dem mulighed for mange funktionelle arbejdsstationer. Alle hårde hvidevarer er topmoderne, alligevel har de et udtryk som passer rigtig godt ind i et gammeldags køkken.
Den meget dybe porselænsvask og armatur er fra Lemerand, som har et stor udvalg inden for vaske og amatuer. Der at der er sat profilbrædder op i stedet for fliser, som er med perlestaf, er med til at give køkkenet et autentisk præg.

Så kontakt os gerne enten på telefon 97435464 eller på mail: mail@buchhavemobler.dk hvis du også gerne vil have hjælp eller vejledning.