Forramme køkken

Forramme køkken i Horsens er som alle vores køkkener, snedker fremstillet i tæt samarbejde med kunden. Vores samarbejde førte frem til et helt unikt forramme køkken, lige efter kundens behov og ønsker. Her ses hvordan et Snedker rammekøkken kan inkorporere nymoderne bekvemmeligheder og stadig bibeholde den klassiske charme som ofte kendetegner snedkerkøkkener.

forramme køkken
Landkøkken Horsens
forramme køkken
Landkøkken Horsens
forramme køkken
Landkøkken Horsens
forramme køkken
Landkøkken Horsens
forramme køkken
Landkøkken Horsens

Forramme køkken

Stilen er blevet hyggelig, varm og meget rummelig i dette forramme køkken. Der er højt til loftet i mere end en forstand og virkelig god plads til både familien, og madlavning. Der gamle køkken var egentlig fint nok. Men selve rummet hvor det gamle køkken lå i, var lille og mørkt, da den lå mod nord. Der var ikke plads til familien når der skulle laves mad. Kunden ville gerne have et større rum, som familien kunne samles i. Det skulle være et rum til afslapning såvel som arbejde, uanset om man står ved komfuret eller sidder bag en bærbar computer.

Det nye Landkøkken er den oprindelige spisestue, der vender mod syd, har udgang til terrassen samt to vinduer. Det er ca. 30 kvadratmeter stort og har en loftshøjde på 290 cm. Kunden ønskede, at rummet skulle se ud som om, der altid havde været et køkken der. Kunderne besøgte mange køkkenbutikker.  Men de var ikke vilde med at putte et moderne, strømlignet køkken ind i den gamle murermester villa. De ville være tro mod de rammer som der nu engang var, uden at det af den grund behøvede at gå ud over hverken bekvemmeligheder eller stil.

Køkkenet er et såkaldt forramme køkken. Dvs. at det ikke er bygget i moduler. Det ses blandt andet på de 240 cm. høje skabe, der er tilpasset rummet. For at bevare det klassiske udtryk har de en snedker håndlavet emhætte over komfuret. Dette forramme køkken er blevet det rum, de søger hen til, også når de har gæster.