Reoler

Reoler, hvis den er indbygget, kan den skabe en rolig endevæg eller udnytte pladsen, hvor den er knap.

Indbygget rundt om et dør hul, i køkkenet eller på badeværelset under vinduet, eller hvor der er behov for ekstra opbevaringsplads.

Snedker reoler – god kvalitet og individuelt design

Reoler er en del af indretningen i alle hjem. Reoler er uundværlige til opbevaring i hjemmet, men den designmæssige kvalitet i reolerne i butikkerne ligger desværre ofte lavt. Hvis du vælger en ægte snedker reol, går funktionalitet og godt design dog altid gå op i en højere enhed. Kontakt os her, og hør mere om de individuelle løsninger.

Olav Eriksen er et møbel snedkeri ved Kolding, som har specialiseret sig i at lave individuelle og unikke løsninger, uanset hvordan din reol skal se ud. Vi har stor erfaring i at skabe smukke og funktionelle reoler, der er designet efter dine ønsker og behov, og som passer præcis til din bolig. Når du vælger en snedker reol, får du et unikt møbel af høj kvalitet og med et unikt design med udgangspunkt i din stil.


Indbygningsreoler efter mål

Reoler kan se ud på mange forskellige måder, og vi ved, at en reol ikke bare er en reol. Reolen kan være med til at understrege rummet og dets arkitektur og skabe et stilfuldt udtryk i dit rum.

Når vi skaber reoler, er det vigtigt for os at tage udgangspunkt i det rum, som den skal placeres i, samtidig med at vi tager hensyn til din stil. Vi forsøger altid at tænke reoler på nye måder og har stor erfaring med både klassiske og mere moderne indbyggede som fritstående reoler.


Bevar stilen i boligen med en fuldstændig tilpasset indbygget reol, der understøtter behov og bevarer boligens æstetiske udtryk. En indbygget reol kan have underskabe til opbevaring af ting, der gerne må gemmes væk. En indbygget reol kan opbygges med dybe underskabe og en smallere topsektion, elegant afsluttet mod loft med stuk eller en profileret topliste.