Bademøbler

Bademøbler efter kundernes ønsker og  behov. Du som kunde kan selv bestemme hvordan dit møbel skal se ud.

Skal det være med udvendige skuffer og låger, eller med indvendige så det hele er plan med korpus.

Skal det være klassisk stil eller romantisk stil. Eller noget helt andet, se alle de forskellige modeller vi har lavet.

Alle er håndlavet til vores  forskellige kunder. Ikke to er helt ens, da der jo er forskel på den enkelte kunde.


bademøbel
bademøbler

Skønne og unikke bademøbler til badeværelset


Vi snedker laver alle vores møbler så alt har den samme høje kvalitet og øje for detaljer det hele blev produceret på vores værksted i Tvis.

Står du og tænker på nyt badeværelse kan vi hjælpe dig til at få indfriet dine badeværelses drømme.

Vi tager højde for at udnytte rummet til fulde. Da vi har ikke noget der hedder standart, kan vi tilpasse de enkelte møbler så de passer til rummet.

I dag er det blot Olav Eriksen der snedker fremstiller det på snedkeriet i Kolding

bademøbler
bademøbler

En simpel opløftning med bademøbler

Nye bademøbler kan gøre underværker for selv et ældre badeværelse. Så står du og skal til at renovere eller indrette et badeværelse så har du utrolig mange muligheder. Det handler om at finde lige netop det møbel, som passer ind i den rigtige stil, samtidig med at give badeværelset et løft og nyt liv.

bademøbel
klassisk bademøbel

 Bademøbler på Ben sokkel eller ophæng

Der er ikke bare en´opskrift på det perfekte badeværelse og det er der heller ikke for møblet. Skal møblet går til gulvet og hvilken  udformning ønsker du. Det er bare nogle af de beslutninger du må gøre dig når du tænker på at investere i et nyt bademøbel. Her på siden har vi inddelt det for dig, således. Øverst ser du et varierende udsnit af vores bademøbler med ben. Kører du længere ned på siden findes der billeder af bademøbler med sokkel, både indvendig, udvendig og skjult.

bademøbler
bademøbel i egetræ

Bademøbler Efter kundens Behov

Skal det være klassisk eller romantisk stil. Eller noget helt andet, se alle de forskellige modeller vi har lavet, til vores kunder. Alle er specielt snedker håndlavet til vores kunder. Ikke to er helt ens, da der jo er forskel på den enkelte kunde. Alle de modeller du kan se hos os, er alle nogen som kunden selv har bestemt, stil, form og farve på.

bademøbler
bademøbler

Det helt unikke bademøbel

Står du og tænker på nyt badeværelse kan vi hjælpe dig til at få indfriet  dine badeværelses drømme. Vi tager højde for at udnytte rummet til fulde. Da vi har ikke noget der hedder standart, kan vi tilpasse de enkelte møbler så de passer til rummet. Vælger du et bademøbel fra os får du noget helt unikt hvor du selv sætte dit personlige præg på udformningen.

bademøbler
moderne bademøbel

Hjælp til bademøbler

Vi står gerne til rådighed med gratis rådgivning og sparring omkring lige præcis dit badeværelse og dens potentiale. Vores møbler bliver sprøjtemalet i hånden i den farve, du som kunde ønsker. Prisen afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og valget af materialer.

bademøbler
bademøbler

Utallige udformninger af bademøbler

Utallige udformninger af bademøbler

Du kan se nogle af de bademøbler vi har produceret til vores kunder, der er et væld af stilarter og størrelser. Det skulle være muligt at finde inspiration til at løse og opfylde lige netop dine behov. Vores bademøbler er typisk lavet i møbelplader og fyr, som også kan fås malet i næsten alle farver. Fronterne kan vælges i talrige udgaver, ligesom du kan vælge bademøbler med grebsfrie skuffer eller måske låger med lidt mere romantiske greb.