bademøbel 1

                                                             Bademøbel 1. Er med indvendige frisede låger og skuffefronter.

Bademøbel 1
På ben, som bademøbel 1. Du ønsker måske sokkel eller ophæng

Der er ikke bare en´opskrift på det perfekte badeværelse. Det er der heller ikke for selve bademøblet. Skal møblet går til gulvet og hvilken  udformning ønsker du. Det er bare nogle af de beslutninger du må gøre dig når du tænker på at investere i et nyt bademøbel. Som måske bademøbel 1

På siden bademøbler, ser du et varierende udsnit af vores bademøbler med ben. Der findes også på siden, billeder af bademøbler, som bademøbel 1 på ben, men også med sokkel, både indvendig, udvendig og skjult.

Da vi blot er et snedkeri, der har forstand på træ, så sælger vi ikke bordplader og vaske til bademøblerne. Men prøv at se på bordpladen.dk  eller bordpladebutikken.dk

Det helt unikke bademøbel 1

Står du og tænker på nyt badeværelse kan vi hjælpe dig til at få indfriet  dine badeværelses drømme. Vi tager højde for at udnytte rummet til fulde. Da vi har ikke noget der hedder standart, kan vi tilpasse de enkelte møbler, som bademøbel 1, så det passer til rummet. Vælger du et bademøbel fra os får du noget helt unikt hvor du selv sætte dit personlige præg på udformningen.

Altså et møbel lige efter dine ønsker og behov, vi skræddersy et badeværelsesskab, der passer til lige netop dig og dit hjem. bademøbel 1, kan fås lige i den størrelse og farve du måtte ønske.

 

                                                                      Bademøbel 1 Men se evt. nogle af vores andre bademøbler, på siden med bademøbler

     Hos Buchhaves Møbelmageri bruger vi ikke standart mål.

Alle vores opgaver laves efter mål, så de passer perfekt til dit hjem. Snedkerkøkkenet og landkøkkenet er nogle af vores specialer, men alle køkkener og møbler kan udnyttes optimalt, når de designes efter mål.

Alle møbler bliver produceret i hånden på vores værksted i Tvis i Vestjylland. Her har vi et team af snedkere, der sørger for, at du får lige det køkken eller snedkermøbel, du drømmer om.

Når dine snedkermøbler er færdige, kan du vælge at afhente dem selv, eller at vi leverer dem ud til dig. Uanset om du bor i Aalborg, Odense eller København.

Vi sætter en ære i at opfylde netop dine drømme om et nyt håndlavet snedkerkøkken eller snedkermøbel.