Vitriner

Vitriner efter ønske
Vitriner skal helst være både flotte og samtidig skal de være til praktisk opbevaring.
Vitrineskabe skulle jo helst kunne bruges til det, de nu engang er lavet til. Om det så er til servicen i køkkenet eller kosmetikken på badeværelset.

Vitriner
Vitrine

Så skal de være som det kunden nu engang drømmer om
De kan være med eller uden sprosser, eller de kan være på ben eller også væghænges.

Alle de vitriner som er her på siden er alle lavet efter kundens ønsker.
Nu når man selv kan bestemme hvordan ens vitriner skal være. Så gælder det jo om at få vitrinen lige sådan som man ønsker og drømmer om.
for vælger man vitriner på ben for en letter indretning, på sokkel for den traditionelle stil eller det væghængte, når det handler om gulvplads.
Vi synes nemlig at vitriner skal være både i Kvalitet men samtidig skabe hygge i hjemmet
På den måde undgår man at bliver træt af at se på det, og det bliver på sin plads i rigtig mange år.

Vitriner efter eget ønske

Så søger du enten, vitrine på ben, vitrine på sokkel, vægvitriner eller måske en vitrine til at stå på en skænk.                                                                                   .
Så kan Buchhaves møbelmageri, hjælpe, for vi snedker håndlaver nemlig alle slags vitrineskabe, lige sådan som kunderne ønsker det.
Om det skal være lille eller stor, alle de vitriner vi laver er alle lavet efter mål og ønsker.
Kontakt og gerne hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at få et tilbud på en vitrine.
Snedker håndlavede vitrinerskabe fra Buchhaves Møbelmageri, er lavet i en kvalitet så det holder i rigtig mange år frem.
Her på siden kan du finde vitriner, også kaldet vitrineskabe eller glasskabe til indretning af din butik, dit kontor eller dit hjem.
Alle vitrinerne er snedker håndlavet efter mål, af vores forskellige kunder, du kan kontakte os hvis du ønsker at få et tilbud på et vitrineskab.