Skænke

Snedker håndlavede skænke
Du og din spisestue, eller køkken kunne måske bruge en smuk skænk.
En skænk er i dag blevet mere populær, for nu er det nemlig ikke mere noget kun vores bedstemor havde.
De kan nemlig snedker laves i alle stilarter, høje og brede, lange og smalle, med eller uden skuffer, eller måske modsat.
Så de kan opbevarer alle de ting, du måske har lyst til at gemme lidt væk, men samtidig ikke længere væk en de er nemme at få fadt på igen.
Måske det porcelæn, du arvede efter din bedstemor, eller den flotte vase i fik i bryllupsgave, den skal kunne indeholde.
Du kan måske også bruge en kun med skuffer, så er det en købmandsdisk, men så alligevel stadig en skænk.
Den kunne også være perfekt i gangen til at gemme sko, støvler, vanter og huer. Man kunne eventuelt få lavet en hattehylde, ovenover som ville være praktisk til de kortere jakker
Så er det skønt at få ekstra opbevaringsplads og samtidig et flot snedker håndlavet møbel.
Det kunne være at du ledte efter den, smalle, lange, klassiske skænke, som skulle placeres i stuen,fordi du har brug for ekstra plads til dine ting.
Nogle kunder vælger kun med skuffer, andre låger og skuffer eller helt uden skuffer. Man kan få en overdel til at stille ovenpå skænken, enten med eller uden låger.
Så søger du efter en skænk, som du ikke kan finde, nogen steder, så kontakt og gerne, for måske kan vi hjælpe dig.
For vi vil nemlig gerne hjælpe dig, hvis du skulle have behov for at få snedker håndlavet den skænk som passer lige til dine behov.
Se eventuelt de andre smukke skænke, som vi har snedker håndlavet til kunder som netop ønskede at få det lavet efter mål, så de lige passede til dem.