Indbygningsskabe

Få din drømme skab håndlavet hos Buchhaves Møbelmageri. 

Vi udarbejder gerne tegninger og tilbud på et løsningsforslag. -Videre i processen kommer vi gerne ud og måler op, hvis der er en nødvendighed.

Send os endelig en mail, til mail@buchhavemobler.dk eller ring på  97435464 hvis du har spørgsmål til dit drømme skab.

Hver ting på sin plads. Men et eller andet sted skal vi finde plads til vores personlige ejendele – sko, overtøj, bukser, bluser, skjorter, slipse, sengelinned, håndklæder, vasketøj etc.

Vi laver både store og små skuffer alle er fingesamlet i hvidbøg som standart, der er skuffer til  opbevaring af bukser, bælte- og slipseholdere, skuffer til smykker og ure, skabe med sammenklappeligt strygebræt og opbevaring af sko, skoæsker med pudsemiddel og børster – alt bag et rigt udvalg af låger i udførsel og stil, der passer til dig og dit hjem.

God opbevaring forudsætter et stabilt og velbygget skab. Vores skabskorpus udføres i 19 mm møbelplader. Vi har et rigt udvalg af træsorter og udførsler at vælge mellem, såvel udvendige som indvendige. En kraftig 4-sidet fingersamlet  skuffe i hvidbøg, med eller uden front, er standard. Så har du ønsker om en specialdesignet garderobe udfører vi den.

Skabe i alle tænkelige udførelser.

Alle  skabe bliver hånd fremstillet i vores lille snedker værksted, ved Tvis.

Denne side er dog mere som inspiration til dig, så du kan danne dig et billede af hvad du har behov for og hvad du kan lide.Vi hjælper gerne med ideerne og designet, men selvfølgelig er det din mening der tæller i sidste ende og vi bestræber os på at ramme din smag bedst muligt.

Vi håndlaver også garderobeskabe, skunkskabe, skråskabe, højskabe, indbygningsskabe
og andet specialinventar, som er med til at fuldende det

For at nå frem til den bedste løsning, lytter vi først og fremmest til vores kunders ønsker og behov. som Du og din familie bliver tilfreds med.

Prisen afhænger selvfølgelig meget af den enkelte opgave og valget af materialer, men vi giver altid et fast tilbud vedlagt tegninger